(Poistunut julkaisusta)

Palkka-asiantuntija/ HR-järjestelmäasiantuntija
Verkkokauppa.com Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.8.2019

Tunnetko paloa toimia palkka- ja HRM-järjestelmän pääkäyttäjänä ja osallistua palkkahallinnon arkeen samalla kehittäen tarmokkaasti HR-prosesseja? Viihdythän kasvuyhtiön vauhdikkaassa menossa ja sinulle on ominaista tarttua hands-on meiningillä eteen tuleviin haasteellisiin tilanteisiin? Tässä mielenkiintoisessa tehtävässä Palkka-/ HR-järjestelmäasiantuntijana vastuullesi kuuluvat yrityksen Mepco palkka- ja HRM-järjestelmien pääkäyttäjänä toimiminen sekä järjestelmien toimivuuden ja oikeellisuuden varmistaminen. Vastaat siitä, että Mepcon palkka- ja HRM-järjestelmä sekä prosessit tukevat tehokasta palkkahallintoa ja sujuvoittavat esimiestyötä. Sinulla on intoa rakentaa ja kehittää järjestelmää yhtiön tämän hetkisiä ja tulevaisuuden tarpeita vastaavaksi. Tuet palkanlaskennasta vastaavaa palkka-asiantuntijaa palkanlaskennan erityiskysymyksissä ja tartut rutiineja kaihtamatta monipuolisiin HR-tehtäviin aina palkanlaskennasta työsuhdeneuvontaan. Olet osa pientä ja tehokasta HR-tiimiä ja raportoit tehtävässäsi työsuhdepäällikölle.

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää sinulta soveltuvaa koulutusta sekä useamman vuoden käytännön työkokemusta palkkahallinnon tehtävistä. Vahvuudeksi katsomme kokemuksen Mepco palkka- ja HRM-järjestelmien käytöstä sekä niiden kehittämisestä. Arvostamme laaja-alaista HR-osaamista, oma-aloitteisuutta ja liiketoimintalähtöistä ajattelutapaa. Tehtävässä menestyminen edellyttää erinomaisten vuorovaikutus- ja viestintätaitojen lisäksi ratkaisukeskeisyyttä.

Tehtävässä on eduksi työlainsäädännön sekä kaupan alan työehtosopimuksen tuntemus. Tiimikaverina olet yhteen hiileen puhaltaja, mutta samalla pystyt viemään asioita eteenpäin itsenäisesti.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan työn monipuolisten henkilöstöasioiden parissa nuorekkaassa, menestyvässä ja vahvasti kasvavassa yrityksessä. Olemme Suomen tunnetuin ja vierailluin verkkokauppa ja roolissasi olet mukana kehittämässä Verkkokauppa.comin liiketoimintaa ja henkilöstökäytäntöjä.

 

Jos kiinnostuit tehtävästä lähetä hakemus, CV ja palkkatoivomus  31.8.2019 mennessä osoitteeseen taina.suorsa@verkkokauppa.com otsikolla ”Palkka-/ HR-järjestelmäasiantuntija”. Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstöjohtaja Taina Suorsa sähköpostitse taina.suorsa@verkkokauppa.com. Toteutamme haastatteluja jo hakuprosessin kuluessa.