(Poistunut julkaisusta)

Palkka-asiantuntija henkilöstöhallintoon
YIT Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.9.2020

Haemme Helsinkiin

PALKKA-ASIANTUNTIJAA HENKILÖSTÖHALLINTOON

”Hommat menee nappiin, kun ne hoidetaan yhdessä.”

Oletko palkanlaskennan rautainen ammattilainen, joka nauttii tuloksellisesta työnteosta tiiviissä ja kannustavassa porukassa? Tule palkka-asiantuntijaksi meille YIT:lle - annamme sinulle parhaat välineet onnistumiseen ja oman työsi kehittämiseen.

Palkka-asiantuntijana hoidat palkanlaskentaa CGI Palkat -järjestelmällä osana palkanlaskentatiimiämme. Ylläpidät palkka- ja henkilötietoja ja ajat erilaisia tilastoja ja raportteja. Lakisääteiset tilitykset ja raportoinnit sekä Kela- ja tapaturmahakemusten tekeminen kuuluvat myös työtehtäviisi.

Olisitko sinä etsimämme tiimikaveri?

Etsimme porukkaamme palkanlaskennan vahvaa ammattilaista. Olet vastuuntuntoinen, numerotarkka ja huolellinen. Hallitset kokonaisuuksia ja olet organisointikykyinen paineenkin alla. Olet positiivinen ja joustava tiimipelaaja. Erinomaisella asiakaspalveluasenteellasi tuet YIT:läisiä työmailla ja toimistoissa palkanlaskentaan liittyvissä kysymyksissä.

Sinulla on tehtävään soveltuva liiketalouden alan koulutus, esimerkiksi merkonomin tai tradenomin tutkinto sekä aiempaa työkokemusta palkanlaskennan parista. Käytät tehokkaasti Office-ohjelmia, erityisesti Exceliä ja sinulla on sujuva suullinen ja kirjallinen suomen kielen taito. 

Miksi YIT?

Haluamme luoda työympäristön, jossa ihmisemme viihtyvät ja ovat sitoutuneita. Onnelliset ihmiset ovat yksi liiketoimintamme tärkeimmistä kulmakivistä ja uskomme, että avoimuus, osallistava työskentelytapa, ihmisten kehittäminen sekä johtamisen ja palkitsemisen käytännöt ovat keinoja tämän tärkeän tavoitteen saavuttamisessa sekä avain yhtiön menestykseen. Meillä arvostetaan tekemisen meininkiä ja luotamme henkilöstömme osaamiseen ja ammattitaitoon.

Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointikumppanimme Eilakaisla Oy:n Seniorkonsultti Sirpa Kähkönen, puh. 030 6090 517, tavoitettavissa ma 14.9. klo 12-13 ja pe 18.9. klo 9-10.

Hae tehtävään 23.9.2020 mennessä ja liity rautaisten osaajien joukkoomme!