(Poistunut julkaisusta)

Palkka-asiantuntija - Helsinki
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.1.2020
Finnpilot Pilotage Oy on valtion kokonaan omistama erityistehtäväyhtiö, joka tarjoaa valtakunnallisesti luotsauspalveluja. Finnpilotissa pääset tekemään merkityksellistä työtä vastuullisten ja monipuolisten tehtävien parissa. Kaikissa työtehtävissämme korostuu turvallisuus, luottamus ja yhdessä tekeminen. Meitä finnpilotlaisia on yhteensä 340, joista noin 300 työskentelee luotseina ja luotsikutterinhoitajina eripuolilla Suomea. Helsingissä sijaitsevassa hallinnossa työskentelee 21 henkilöä ja luotsinvälityksessä 20 henkilöä. Henkilöstöyksikössämme työskentelee henkilöstöjohtajan lisäksi 4 henkilöä.
Etsimme Finnpilot Pilotage Oy:lle ammattitaitoista palkka-asiantuntijaa, työskentelemään luotsauspalveluiden parissa. Tehtävä on kolmen kuukauden määräaikaisuus Eilakaislan kautta ja se alkaa helmikuun loppupuolella. Finnpilot Oy sijaitsee Helsingin Kampissa loistavien kulkuyhteyksien varrella.  

Tehtävän kuvaus

Tehtävässä pääset työskentelemään ainutlaatuisen toimialan parissa, osana viiden hengen HR-tiimiä. Tehtävässä tulet toimimaan palkanlaskennan parissa, sekä tukemaan tiimisi muita jäseniä heidän päivittäisissä työtehtävissään. Lisäksi hoidat päivittäisessä työssäsi puhelin- ja sähköpostiviestintää muiden työntekijöiden ja esimiesten kanssa.

Toivomme sinulta

soveltuvaa tutkintoa
laajaa osaamista palkanlaskennan parista matkalaskujärjestelmä M2 osaamista Laajaa kokemusta Excelin käytöstä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja kokemus Personec F.V:n käytöstä katsotaan eduksi

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle pääsyn mielenkiintoiseen yritykseen, osana ammattitaitoista HR-tiimiä. Tiimin tuen lisäksi saat toimia vastuullisessa tehtävässä luotsauspalveluiden parissa. Tässä tehtävässä sinulla on mahdollisuus kerryttää arvokasta työkokemusta ja tutustua kiinnostavan toimialan työympäristöön.

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Arttu Töyry, puh. +358 (0)30 6090 101 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi 27.01. klo 14-16 ja 29.01. klo 14-16 välisenä aikana.

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 07.02.2020 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi