(Poistunut julkaisusta)

Palkka-asiainhoitaja
Volvo Finland Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.2.2019

Toinen palkanlaskijamme odottaa vauvaa ja jää piakkoin pois töistä, joten etsimme nyt hänelle sijaista Vantaalle.

Haussa siis määräaikainen

PALKKA-ASIAINHOITAJA

Vastaat yhtiömme mekaanikkopalkkojen laskemisesta ja niihin liittyvistä palkkahallinnon rutiineista. Tuet esimiehiä lähinnä palkka-asioissa. Halutessasi osallistut palkkapalvelukeskuksen toiminnan kehittämiseen. 

Eduksesi katsomme autoalan työehtosopimuksen tuntemisen ja Personec W - järjestelmän käyttökokemuksen sekä aikaisemman työkokemuksen palkanlaskennasta, näistä tärkein palkanlaskentakokemus.

Meillä on upea porukka täällä ja hieno oma tiimi. Meille on tärkeää, että kanssasi on helppo tehdä yhteistyötä. Olet myös täsmällinen, tarkka ja aktiivisesti toimeen tarttuva henkilö.

Voit aloittaa vaikka saman tien ja saat hyvän perehdytyksen Eerikalta. Työparinasi on toinen palkanlaskija, joten et jää yksin. Tehtävä on mielenkiintoinen ja tarjoaa mahdollisuuden niin uransa alulla olevalle kuin kokeneemmallekin palkkahallinnon asiantuntijalle. 

Jos asut kauempana ja harkitset muuttoa pääkaupunkiseudulle, tässä voisi olla hyvä tilaisuus, sillä voimme tukea muuttoasi yhdessä sovitulla tavalla. 

Täytä hakemuksesi viimeistään 22.2.2019 osoitteessa www.volvotrucks.fi/tyopaikat. Etenemme asiassa sopivan henkilön löydyttyä, joten ethän jää turhan pitkään miettimään asiaa.

Lisätietoja tehtävästä saat henkilöstöjohtaja Viveka Haapaselta, puh. 010 655 5809.