(Poistunut julkaisusta)

Palkitsemisen päällikkö
Kaupunginkanslia, Henkilöstöosasto

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.7.2019

Työavain 47-61-19

Innostutko ihmisistä ja vaikuttamisesta? Oletko hyvä verkostoitumaan ja saamaan ihmisiä mukaan? Löytyykö sinulta näkemyksellisyyttä ja sinnikkyyttä vielä asiat maaliin? Mikäli vastasin kysymyksiin kyllä, saatat olla etsimämme henkilö!

Helsingin kaupungin HR etsii joukkoonsa vaikuttavan palkitsemisen päällikköä.

Kannustavan palkkapolitiikka on yksi Helsingin kaupungin HR:n strategisista kärkihankkeista. Etsimme joukkoomme ammattitaitoista palkitsemisen kehittäjää. Tehtävänäsi on johtaa palkitsemisen kehittämisen tiimiä ja ohjata kaupunkitasolla HR-asiantuntijoiden verkostoa tarjoten heille työvälineitä, -menetelmiä ja asiantuntemusta palkitsemisen ratkaisuihin. Tunnistat strategisen palkitsemisen merkityksen, kehität siihen sopivat menetelmät ja tuet johtoa palkitsemisen toteuttamisessa. Tehtäväkenttään kuuluvat peruspalkkaprosessien virtaviivaistaminen ja palkka-analytiikan kehittäminen sekä tuloksiin ja hyvään työsuoritukseen perustuvien palkitsemisen menetelmien kehittäminen.

Vaikutat työlläsi myönteisen henkilöstökokemuksen kehittymiseen ja kaupungin työantajakuvaan. Keskeisiä onnistumisen mittareita ovat palkkatietoisuuden lisääntyminen, läpinäkyvä ja oikeudenmukainen palkkapolitiikka, palkkakilpailukyky sekä toimivat palkitsemisen prosessit ja menetelmät.

Tehtävässä menestymisen edellytykset:

Olet vahva palkitsemisen ammattilainen ja sinulla on vankka kokemus henkilöstön kannustamisen ja palkitsemisen ratkaisuista. Hallitset sujuvasti suullisen ja kirjallisen suomen ja englannin kielen. Työskentelyäsi leimaa analyyttinen ote. Esimieskokemus katsotaan eduksi. Valmennat mielelläsi johtoa ja HR verkostoa palkkatietoisuuden kasvattamisessa. Sinulla on näkemyksellisyyttä, vakuuttavuutta ja hyvät vuorovaikutustaidot. Osaat yhdistää oman tekemisesi osaksi Helsingin kaupungin tavoitteiden toteutumista. Olet hyvin verkostoitunut ja aktiivinen toimija ja kykenet vaikuttamaan strategisella tasolla. Kanssasi on mukava tehdä töitä!

Tarjoamme sinulle:

Merkityksellisen työn, jossa kehität Suomen suurimman työnantajan palkitsemisen strategiaa yhdessä johdon ja HR kollegoiden kanssa. Loistavan työyhteisön Helsingin kaupungin ytimessä, mahdollisuuden monipuoliseen työssä oppimiseen sekä laaja-alaiset työhyvinvointia tukevat palvelut.

Strategisissa HR-hankkeissa teet tiivistä yhteistyötä kaupungin henkilöstöjohtajan ja johdon kanssa. Johdat asiantuntijatiimiä ja kasvatatte HR verkoston osaamista palkitsemisen alueella. Ohjaat kaupunkitasolla palkitsemisen prosesseja ja menetelmiä. Tehtävä on vakinainen ja siinä on kuuden kuukauden koeaika.
Tule mukaan rakentamaan Helsingistä maailman toimivinta kaupunkia ja nostamaan henkilöstökokemusta seuraavalle tasolle, jotta kaupunkilaiset saavat meiltä parasta palvelua.

Hakuaika päättyy 19.8.2019 klo 16:00.

Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja:
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 36,75h/vko