Palkitsemisen konsultti
PwC Suomi

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 8.4.2021

Etsimme uutta kollegaa vakituiseen työsuhteeseen palkitsemisen konsultointipalveluita tarjoavaan Reward-tiimiimme.

Autamme asiakkaitamme rakentamaan toimivia palkitsemisjärjestelmiä ja työskentelemme yritysten johdon sekä hallitusten kumppanina erilaisissa palkitsemisen toimeksiannoissa, kuten osakepohjaisen kannustinjärjestelmän suunnittelussa yrityksen avainhenkilöille tai koko henkilöstöä koskevan tulospalkkiojärjestelmän rakentamisessa.

Palkitsemisen konsulttina tehtäviisi voi kuulua esimerkiksi asiakastoimeksiantoihin liittyvien materiaalien tuottaminen, asiakasworkshopien valmistelu ja niihin osallistuminen. Lisäksi pääset työskentelemään erilaisten analyysien parissa, esimerkiksi kannustinohjelman kustannusten tai ansaintapotentiaalin mallintamiseen liittyen. Liity osaksi asiantuntevaa ja rennolla huumorilla varustettua tiimiämme ja tule kanssamme rakentamaan menestystä asiakkaillemme.

Mitä toivomme sinulta?

  • Ylempää korkeakoulututkintoa soveltuvalta alalta (esim. talous-/kauppatieteet),
  • Vähintään 1-2 vuoden työkokemusta asiantuntijatehtävistä esim. palkitsemiseen, organisaatioiden kehittämiseen, rahoitukseen, strategiaan, yritysjuridiikkaan tai työoikeuteen liittyen ja
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa (sekä suullista että kirjallista).

Uudelta tiimiläiseltä toivomme ennen kaikkea intoa ja motivaatiota auttaa ratkomaan asiakkaan haastaviakin palkitsemiseen liittyviä toimeksiantoja. Odotamme myös erinomaisia viestintätaitoja - sujuva suullinen ilmaisu sekä jäsennellyn tekstin tuottaminen ovat oleellisia tehtävässä menestymisen kannalta! Toivomme myös, että Excel peruskaavoineen on työvälineenä tuttu ja datan analysointi esimerkiksi sitä hyödyntäen sujuu. Lisäksi odotamme, että teet tiiviisti yhteistyötä tiimissä ja panostat omalta osaltasi rentoon ilmapiiriimme.

Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä tekemään monipuolisia palkitsemisen toimeksiantoja kokeneiden osaajien kanssa. Tiimissämme pääset osallistumaan ja antamaan tärkeän panoksesi vaihtelevissa ja haastavissa projekteissa. Olemme osa maailmanlaajuista PwC-ketjua, joka tarjoaa uramahdollisuuksia sekä hyvät edellytykset ammatilliseen ja henkilökohtaiseen kehittymiseen.

Tehtävässä saat vastuuta ja vapautta, loistavat tiimikaverit ja tukea työhösi niin omalta tiimiltäsi, muilta PwC:n asiantuntijoilta kuin globaalilta PwC-ketjulta. Meille henkilöstö on ykkönen, josta kertoo se, että meidät on valittu Suomen parhaiden työpaikkojen joukkoon Great Place to Work -listauksessa vuonna 2019. Panostamme työntekijöidemme hyvinvointiin esimerkiksi liikuntaan ja terveydenhuoltoon liittyvien henkilöstöetujen kautta.

Sinustako uusi PwC:läinen?

Käynnistämme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten hae tehtävää ripeästi, mutta viimeistään 25.4.2021 mennessä. Lisätietoja antaa Roosa Kohvakka, Head of Reward Services p. 050 576 4129, roosa.kohvakka@pwc.com

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1442645
  • Tehtäväalue: HR, Konsultointi
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Anni Sokka (anni.sokka (a) pwc.com)
  • Sijainti: Helsinki