(Poistunut julkaisusta)

Palkitsemisen asiantuntija
PwC

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.9.2018

Etsimme kokenutta palkitsemisen asiantuntijaa vakituiseen työsuhteeseen Helsinkiin. Tule osaksi ammattitaitoista People and Organisation -ryhmäämme tuottamaan kokonaisvaltaisia palkitsemispalveluita asiakasyrityksillemme. Tarjoamme kansainväliseen ja kotimaiseen henkilöverotukseen, sosiaaliturva-asioihin, palkitsemiseen, palkkahallintoon ja työoikeuteen liittyviä palveluita. Haluamme vahvistaa palkitsemiseen liittyvää osaamistamme ja tarjontaamme asiakkaillemme. Tehtäviisi kuuluvat kokonaispalkitsemisen osa-alueet palkitsemisstrategian rakentamisesta yksittäisten palkitsemiselementtien suunnitteluun ja implementoitiin.

Mitä odotamme sinulta?

  • Soveltuvaa korkeakoulututkintoa.
  • Vähintään viiden vuoden työkokemusta palkitsemiseen liittyvistä tehtävistä.
  • Sujuvaa suullista ja kirjallista sekä englannin että suomen kielen taitoa.

Haemme kollegoita jotka jakavat kanssamme saman arvomaailman. Odotamme sinun olevan suoraselkäinen ja välittävä työkaveri, joka on valmis haastamaan ajatteluaan sekä toimimaan tiiviissä yhteistyössä muiden kanssa. Lisäksi toivomme sinulta yrittäjähenkistä asennetta ja innovatiivista otetta.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen paikan osaavassa asiantuntijaorganisaatiossamme ja kilpailukykyiset henkilöstöedut. Tukenasi sinulla on rennolla tekemisen meiningillä varustettu motivoitunut asiantuntijoiden tiimi. Olemme osa maailmanlaajuista PwC-ketjua, joka tarjoaa uramahdollisuuksia, tilaisuuksia ulkomaan komennuksiin sekä hyvät edellytykset ammatilliseen ja henkilökohtaiseen kehittymiseen. Meille työntekijöidemme hyvinvointi on tärkeää ja panostamme erityisesti liikuntaan ja terveydenhuoltoon liittyviin henkilöstoetuihin.

Sinustako uusi PwC:läinen?

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian - kuitenkin viimeistään 7.10.2018.
Lisätietoja tehtävästä antaa Partner Risto Löf, puh. 050 358 2704, risto.lof@pwc.com.