(Poistunut julkaisusta)

Palkitsemisen asiantuntija
Skanska

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.7.2018

Haluatko tehdä aidosti merkityksellistä työtä? Meillä se onnistuu.

Palkitsemisen asiantuntijana toteutat ja kehität palkitsemisstrategiaamme liiketoiminnan tarpeiden mukaisesti. Ylläpidät ja kehität toimihenkilöiden palkkausjärjestelmiä. Analysoit toimihenkilöiden palkkoja, teet palkkavertailuja ja seuraat palkkakehitystä. Kehität palkitsemista, palkitsemisprosessejamme sekä HR:n mittareita suorituksen johtamisen, tasa-arvoisen palkitsemisen ja muiden toimintaperiaatteidemme näkökulmasta. Selvität numeroiden taustat ja niiden pohjalta tarvittavat toimenpiteet. Vastuullasi on myös palkanlaskennan kehittäminen yhdessä palkanlaskentatiimimme kanssa sekä henkilöstön osakeohjelma ja autopolitiikka Suomessa.

Toimit lisäksi asiantuntijana kansainvälisissä vaihto-ohjelmissamme, konsultoiden Suomesta lähteviä ja tänne saapuvia henkilöitä vero-, vakuutus- ja sosiaaliturva-asioissa. Kyseessä on noin kahden vuoden mittainen, määräaikainen opintovapaan sijaisuus. Tässä tehtävässä pääset vaikuttamaan asioihin ja työnkuvaa tarkennetaan kokemuksesi ja osaamisesi mukaan.

Mitä toivomme sinulta?

  • soveltuvaa koulutusta (esim. tradenomi, KTM) 
  • vähintään 3 vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä ja palkanlaskennan ymmärrystä 
  • monipuolista tietoteknistä osaamista ja nykyaikaisten ohjelmistojen hallintaa 
  • sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa 
  • kykyä ja halua kehittää toimintaa 
  • tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja 
  • järjestelmällistä ja oma-aloitteista työskentelyotetta 
  • arvojemme kokemista omaksesi. 

Haluatko tehdä tulosta osana omistautunutta tiimiä ja työn, jolla on tarkoitus? Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen 29.7.2018 mennessä klikkaamalla Hae työpaikkaa -painiketta. Lisätietoja saat henkilöstöjohtaja Nina Jankola-Väntärilta, p. 040 543 2417 nina.jankola-vantar@skanska.fi. Tavoitat Ninan 9.-14.7.2018.

Tule mukaan rakentamaan parempaa yhteiskuntaa!
 
Key words: compensation and benefits, HR, mobility, salary, payroll, rewarding