(Poistunut julkaisusta)

PALKANLASKIJOITA
Manpower

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.2.2019
YLI NELJÄ VUOSIKYMMENTÄ KOTIMAISTA KASVUTARINAA
Talenom on suomalainen vuonna 1972 perustettu tilitoimistoalan edelläkävijä - suomalainen kasvutarina. Olemme yli neljäkymmentä vuotisen historiamme aikana kasvaneet yhdeksi Suomen merkittävimmistä valtakunnallisista tilitoimistoista. www.talenom.fi

 

Etsimme suoraan asiakkaallemme työskentelemään

HUIPPULUOKAN PALKANLASKIJOITA SEKÄ VAKITUISIIN ETTÄ MÄÄRÄAIKAISIIN TYÖSUHTEISIIN

vastaamaan yhdessä kanssamme siitä, että asiakkaamme saavat parasta asiakaspalvelua! Meillä palkanlaskijat ovat aitoja kumppaneita yrittäjille ja työssäsi rakennat yhdessä esimiehesi kanssa vahvoja ja kestäviä asiakassuhteita. Pyrit jatkuvasti ja ennakkoluulottomasti parantamaan vastuuasiakkaidesi tyytyväisyyttä, luot omat aikataulusi ja samalla vastaat myös niissä pysymisestä.

Kuulostaako helpolta? Meistä ei! Siksi tarvitsemmekin sinua, valloittavaa persoonaasi sekä raudanlujaa ammattitaitoasi vahvistamaan sinut lämmöllä vastaanottavaa tiimiäsi.

Talenomilla meille on tärkeää tukea asiantuntijoidemme jatkuvaa kehittymistä ja etsimmekin kullekin yksilöllisiä koulutuspolkuja. Päätökset tehdään meillä yhdessä ja takanasi on kaikissa tilanteissa laaja-alainen tuki lähitiimiltä, esimieheltäsi sekä suurelta joukolta eri osaamisalueiden superosaajia. Tähtäämme aina kehittymiseen ja meillä on jatkuva pyrkimys tehdä asiat paremmin sekä tehokkaammin moderneja työkaluja hyödyntäen. Tämä vaatii ennakkoluulottomuutta sekä uudistumishalua ja toisinaan myös melkoista heittäytymiskykyä.

Palkanlaskentayksikkömme sijaitsee Oulussa, mutta tarjoamme mahdollisuuden myös etätyöskentelyyn mistä päin Suomea tahansa. Olet tervetullut työskentelemään toimistolla tai halutessasi voit toteuttaa tehtävää etätyönä mistä vain. 

Tekstistä on varmasti tullut esiin millaisella intohimolla, arvostuksella ja panostuksella suhtaudumme asiakkaisiimme. Ensiarvoisen tärkeää meille on kuitenkin myös se, että olemme henkilökuntamme työpanoksen arvoisia. Siksi haluamme luoda Talenomista Suomen Parhaan Työpaikan. Tavoite on meille tyypilliseen tapaan kunnianhimoinen, mutta olemme jo hyvässä matkassa. Meille on myönnetty Great Place to Work –sertifikaatti ja sijoitumme parhaiden yritysten joukkoon vuoden 2018 GPTW listauksessa. Meillä tykätään kakuista, virheistä oppimisesta, onnistumisten jakamisesta aplodien kera ja työkavereiden kiittämisestä pienin palkinnoin. Eikö kuulostakin aika mukavalta? 

Hae tehtävää mahdollisimman pian rekisteröidyllä CV:lläsi painamalla "Hae"-painiketta. Haethan tehtävää mahdollisimman pian, sillä tarve on kiireellinen ja olemme valmiita tekemään päätöksiä nopealla aikataululla. Haastattelut aloitetaan mahdollisimman pian, jo hakuajan puitteissa. Lisätietoja tehtävästä antavat Recruitment Consultant Suvi Väänänen (suvi.vaananen@manpowergroup.fi).

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä. Vuosittain rekrytoimme yli kolme miljoonaa ihmistä vakinaisiin ja määräaikaisiin tehtäviin ja tarjoamme kattavia henkilöstöalan palveluja. Manpowerilla on yli 3500 toimistoa 80 maassa. Suomessa palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Olemme asiantuntijasi muuttuvassa työmaailmassa. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.