(Poistunut julkaisusta)

Palkanlaskijoita VMP:n omaan tiimiin
Varamiespalvelu-Group Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.9.2019
Varamiespalvelu-Group Oy
VMP Varamiespalvelu on yli 30 vuotta toimialaa kehittänyt, yksi Suomen johtavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä, jonka ydinosaamista on henkilöstövuokraus ja rekrytointi kaikille toimialoille. Meillä on ilo tarjota osa-aikaisia ja vakituisia työtehtäviä vuosittain 3 000 asiakasyrityksen palveluksessa lähes 14 000 työntekijälle. Meillä on Henkilöstöpalveluyritysten Liiton auktorisointi.
Toimenkuva
Haemme vakituiseen työsuhteeseen palkanlaskijoita VMP:n omaan tiimiin. Tulet vahvistamaan osaavaa ja motivoitunutta palkanlaskennan osastoa ja toimit jatkuvassa yhteistyössä sekä sisäisten että ulkoisten yhteistyökumppaniemme kanssa. Erilaiset viranomaisraportoinnit ja muut sidosryhmäraportoinnit ovat osa työnkuvaasi.
Odotamme sinulta
Sinulla on jo muutaman vuoden kokemus palkanlaskennasta ja työehtosopimusten maailmasta ja pidät työskentelystä sekä itsenäisesti että tiimissä. Olet oma-aloitteinen, tarkka, sinulla on hyvät yhteistyötaidot ja asiakaspalveluasenteesi on kohdallaan. Olet myös kiinnostunut työsi ja työyhteisösi kehittämisestä. Mepco HRM -järjestelmän tuntemus luetaan eduksi.
Muut tiedot
VMP tarjoaa valittavalle henkilölle työyhteisön, jossa viihtyminen ja jatkuva kehittäminen ovat arvossaan. Toimialamme edelläkävijänä ja uudistuvana yhtiönä voimme tarjota palkanlaskennan osaajalle hyvät urakehitysmahdollisuudet. Täytä siis hakemuksesi tehtävään jo tänään, haastattelemme sopivia hakijoita jo hakuajan kuluessa ja tehtävä täytetään sopivan ehdokkaan löydyttyä.
Kesto
yli 12 kk
Lisätietoja
Aivi Elo, Aivi.Elo@vmp.fi, 040 307 5014
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 23.09.2019 mennessä.