(Poistunut julkaisusta)

Palkanlaskijoita VMP:n omaan tiimiin
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.7.2019
Toimenkuva
Haemme vakituiseen työsuhteeseen palkanlaskijoita VMP:n omaan tiimiin. Tulet vahvistamaan osaavaa ja motivoitunutta palkanlaskennan osastoa ja toimit jatkuvassa yhteistyössä sekä sisäisten että ulkoisten yhteistyökumppaniemme kanssa. Erilaiset viranomaisraportoinnit ja muut sidosryhmäraportoinnit ovat osa työnkuvaasi.
Odotamme sinulta
Sinulla on jo muutaman vuoden kokemus palkanlaskennasta ja työehtosopimusten maailmasta ja pidät työskentelystä sekä itsenäisesti että tiimissä. Olet oma-aloitteinen, tarkka, sinulla on hyvät yhteistyötaidot ja asiakaspalveluasenteesi on kohdallaan. Olet myös kiinnostunut työsi ja työyhteisösi kehittämisestä. Mepco HRM -järjestelmän tuntemus luetaan eduksi.
Muut tiedot
VMP tarjoaa valittavalle henkilölle työyhteisön, jossa viihtyminen ja jatkuva kehittäminen ovat arvossaan. Toimialamme edelläkävijänä ja uudistuvana yhtiönä voimme tarjota palkanlaskennan osaajalle hyvät urakehitysmahdollisuudet. Täytä siis hakemuksesi tehtävään jo tänään, haastattelemme sopivia hakijoita jo hakuajan kuluessa ja tehtävä täytetään sopivan ehdokkaan löydyttyä.
Kesto
yli 12 kk
Lisätietoja
Aivi Elo, Aivi.Elo@vmp.fi, 040 307 5014
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 19.07.2019 mennessä.