(Poistunut julkaisusta)

Palkanlaskijoita pääkaupunkiseudulle
Sharper Finland

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.8.2019

Me Sharperilla haemme nyt 

KOKENEITA PALKANLASKENNAN OSAAJIA 

pääkaupunkiseudulle sekä asiakkaamme sisäiseen palkanlaskennan tiimiin että tilitoimistoasiakkaallemme. 

Saatat olla etsimämme henkilö, mikäli sinulla on:

  • tehtävään soveltuva koulutus (esim. merkonomi tai tradenomi)
  • useamman vuoden kokemus itsenäisestä palkanlaskennasta
  • työlainsäädännön tuntemusta sekä kyky tulkita työehtosopimuksia

Tehtävässä pääset vastaamaan palkanlaskennasta nimetyn kokonaisuuden / nimettyjen asiakkuuksien osalta.

Kiinnostuitko?

Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, jätäthän CV:si jo tänään! Viimeinen hakupäivä on 26.8.2019. Lisätietoja tehtävistä antaa Sharperin rekrytoija Sanna Minkkinen (p. 040 185 8710). Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@sharper.fi. Lisätietoa Sharperista

Sharper on pohjoismainen asiantuntija- ja esimiestehtävien rekrytointi- ja konsulttipalveluihin erikoistunut yritys. Me Sharperilla uskomme, että työntekijän ja yrityksen välinen kulttuurinen match on vielä tärkeämpää kuin se, mitä työnhakija on tehnyt aikaisemmin työurallaan. Olemme osa Studentwork Groupia, joka kuuluu Suomen 20 suurimman henkilöstöpalvelualan yrityksen joukkoon.

Me Sharperilla uskomme siihen, että yhteistyöllä pystymme palvelemaan hakijoitamme, konsulttejamme ja asiakkaitamme parhaiten. Yhdessä pystymme toimimaan nopeammin ja joustavammin. Ainutlaatuinen organisaatiomallimme, One Team -rekrytointi, mahdollistaa aidon yhteistyön ja todellisen arvon luomisen. Olemme aidosti sitoutuneita asiakkaisiimme, konsultteihimme ja kollegoihimme.