Palkanlaskijoita Helsinkiin, Turkuun tai Tampereelle
PwC Suomi

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.10.2021

Etsimme uusia kollegoita vakituiseen työsuhteeseen palkanlaskennan palveluita tarjoavaan tiimiimme. Haemme sekä uransa alussa olevia tulevia palkanlaskennan ammattilaisia että jo useamman vuoden kokemusta kartuttaneita palkanlaskijoita. Voit työskennellä joko Turussa, Tampereella tai Helsingissä.

Tarjoamme monipuolisia räätälöityjä talous- palkkahallintopalveluita asiakasyrityksillemme. Hoidamme asiakkaidemme palkanlaskentaa ja -raportointia Suomessa ja tuemme heitä myös monenlaisissa asiakysymyksissä sekä palkkahallintoon liittyvien prosessien kehittämisessä.

Nuoremman osaajan työtehtäviin kuuluu monentyyppisten asiakkaiden palkanlaskenta ja tähän liittyvät erilaiset palvelutehtävät kokeneempien asiantuntijoiden ohjauksessa. Tehtäviisi saat kattavan perehdytyksen ja arjessa sinulla on tukenasi oma tutor, joten emme odota että osaisit hoitaa kaikkia tehtäviä heti itsenäisesti. Kokeneemman palkanlaskijan tehtävät koostuvat edellä mainitun lisäksi asiakkaidemme haltuunottoprojekteista sekä palkanlaskentaprosessin kehittämisestä muun muassa raportoinnin ja automaation avulla.

Mitä odotamme sinulta?

Nuorempi palkanlaskija

 • noin vuoden kokemusta palkkahallinnon tehtävistä yrityksen sisäisessä palkkahallinnossa, tilitoimistossa tai palkkahallintopalveluihin erikoistuneessa yrityksessä,
 • motivaatiota oman osaamisesi kehittämiseen ja
 • vastuuntuntoista otetta työskentelyyn.

Kokeneempi palkanlaskija

 • vähintään kahden vuoden kokemusta palkkahallinnon tehtävistä yrityksen sisäisessä palkkahallinnossa, tilitoimistossa tai palkkahallintopalveluihin erikoistuneessa yrityksessä,
 • valmiutta vastata palkanlaskennan haltuunottoprojekteista sekä osallistua palkkaprosessien kehitykseen ja
 • kokemusta Mepco-palkanlaskentaohjelman käytöstä ja käyttöönotosta.

Molemmissa rooleissa menestyminen edellyttää soveltuvaa tutkintoa (esim. tradenomi tai merkonomi) sekä sujuvaa suullista ja kirjallista englannin ja suomen kielen taitoa. Lisäksi toivomme, että olet työskentelytyyliltäsi järjestelmällinen ja tarkka. Aktiivinen ja innostunut asenne näkyy työskentelyssäsi ja olet valmis panostamaan omalta osaltasi rentoon ja positiiviseen työilmapiiriimme. Toivomme, että tuot aktiivisesti esiin omia ajatuksiasi ja kehittämisideoita.

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen sekä mielenkiintoisen paikan osaavassa asiantuntijaorganisaatiossamme. Tukenasi sinulla on mukava työporukka, jossa on positiivinen tekemisen meininki. Meillä pääset oppimaan asiantuntevilta kollegoilta ja työskentelemään mielenkiintoisten asiakkaiden ja vaativien kansainvälisten kysymysten parissa. Älä kuitenkaan ajattele että sinun pitää osata kaikki jo etukäteen, sillä me kyllä perehdytämme ja koulutamme sinut tehtävään. Meille työntekijöidemme hyvinvointi on tärkeää, joten tarjoamme hyvät työsuhde-edut - panostamme kattavasti mm. työterveyshuoltoon ja tuemme omaehtoista liikunta- ja muuta harrastustoimintaa.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 24.10.2021. Olethan ripeä, odotamme uusia tiimikavereita innolla ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä! Kerrothan millä paikkakunnalla olisit kiinnostunut työskentelemään.

Lisätietoja tehtävästä antaa Jari Viljanen, jari.viljanen@pwc.com 050 5602634, sekä Harri Hirvonen, harri.hirvonen@pwc.com 050 3378218.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

 • Ilmoitusnumero: 1510262
 • Tehtäväalue: HR, Taloushallinto ja tilintarkastus
 • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
 • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
 • Hakuosoite: www-osoite
 • Yhteyshenkilö: Harri Hirvonen (harri.hirvonen (a) pwc.com)
 • Sijainti: Helsinki, Turku, Tampere