(Poistunut julkaisusta)

Palkanlaskija/toimistosihteeri, osa-aikainen - Helsinki
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.3.2020
Arthur Wuorio perusti A.Hj. Wuorion vesi-ja lämpöjohtoliikkeen vuonna 1934. Muutaman työntekijän yritys on kasvanut vuosikymmenten aikana tunnetuksi ja luotetuksi LVI-alan kokonaispalveluja tarjoavaksi yritykseksi. Nykyään n. 65 työntekijää työllistävän Putkiwuorio Oy:n liikevaihto on vuositasolla n. 15 miljoona euroa. Putkiwuorio Oy on edelleen Arthur Wuorion jälkeläisten omistuksessa. Hyvä mahdollisuus asiakasyrityksessämme Putkiwuoriolla avustavalle palkanlaskijalle.  Aloitus tehtävässä on mahdollisimman pian ja sopimus tehdään kuuden kuukauden ajalle, jatko on mahdollinen. Työ on osa-aikainen, 22-30 tuntia viikossa.

Tehtävän kuvaus 

Toimit pääasiallisesti palkanlaskennan tehtävissä, mutta lisäksi pääset osallistumaan myös muihin toimistotehtäviin ja avustat myös reskontrassa.  Toivomme sinulla olevan jo kokemusta vastaavan tyyppisistä tehtävistä, erityisesti arvostamme kokemusta rakennusalan palkanlaskennasta. Odotamme sinulla olevan hyvät IT valmiudet, käytössä on Admicom järjestelmä.
Toivomme sinulta  Tehtävään valittavan henkilön odotamme olevan oma-aloitteinen, halukas oppimaan uutta ja omaavan positiivisen asenteen työn tekoa kohtaan. Toivomme sinun kantavan vastuusi omista töistäsi ja autat mielelläsi myös muita. Pidät siitä, että saat osallistua monipuolisesti toimiston erilaisiin tehtäviin, et hätkähdä rutiineja mutta arvostat myös vaihtelua. Omaat myös hyvän asiakaspalveluasenteen.
Tarjoamme sinulle mukavan ja ammattitaitoisen tiimin tuen työllesi!
  Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Heidi Martiala-Welin, puh. 030 6090 524 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi.
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian, viimeistään  14.4.2020 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.