(Poistunut julkaisusta)

Palkanlaskija/Payroll Specialist
CGI Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.7.2019

Haemme nyt kokenutta palkkahallinnon ammattilaista liittymään kasvavaan joukkoomme.

Palkanlaskijana toimit palkkahallinnon asiantuntijana osana HR & Payroll liiketoimintaamme ja tunnet palkkahallinnon sähköiset prosessit. Kiinteänä osana palveluun kuuluu asiakkaiden neuvonta ja palveluiden seuranta. Käytännön työssä toimit erilaisissa palkanlaskentaan liittyvissä tehtävissä ja vastaat siitä, että tuotamme asiakkaille sovitun mukaista palkanlaskentaa oikein ja ajallaan. Tehtäviisi kuuluu palkanlaskennan rutiinien lisäksi myös asiakkaiden neuvonta ja palveluiden seuranta sekä sähköisen prosessin kehittäminen.

Tehtävän sijaintipaikka on Helsingissä tai Turussa.

Näin menestyt kanssamme

Menestyäksesi kanssamme sinulla tulisi olla:

 • Vähintään 2 vuoden kokemusta palkanlaskennan tehtävistä
 • Asiakaspalvelukokemusta ja -asennetta
 • Aktiivista, oma-aloitteista ja itsenäistä otetta työntekoon
 • Hyvä suomen ja englannin kielen osaaminen
 • Hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot
 • Tehtävään soveltuva ammattikorkeakoulu- tai yliopistotasoinen tutkinto
 • Eduksesi luetaan kokemus CGI HR Palkat palkanlaskentajärjestelmästä

Palkkahallinnon asiantuntijana omaat palveluasenteen, ja sinulla on halu sekä kehittää että kehittyä. Haluat toimia asiakasrajapinnassa ja löytää asiakkaalle aina oikean sekä parhaan ratkaisun. Olet yhteistyökykyinen ja verkostojen ylläpitäminen on sinulle luontevaa. Toimit joustavasti muuttuvassa ympäristössä, ja sinulla on kyky tehdä tarkkaa ja tuloksellista työtä kulloisessakin tilanteessa. Sinulla on proaktiivinen ote työhön, kehität jatkuvasti omaa työskentelyäsi ja pidät katseen tulevaisuuden mahdollisuuksissa.

CGI:llä on monta urapolkua

CGI:llä teet työtä kansainvälisessä yrityksessä, joka tarjoaa kehittymis- ja oppimismahdollisuuksia sekä Suomessa että konsernimme muissa maissa. Meillä olet mukana vaativissa ja asiakkaidemme liiketoimintaa ja palveluita konkreettisesti tukevissa ja uudistavissa hankkeissa. Tukenasi on kokenut ja työstään innostunut tiimi.

Oma tehtäväsi on räätälöitävissä asiantuntemuksesi ja urapolkutavoitteidesi mukaan. CGI:ssä jokaisen asiantuntemusta arvostetaan. Jokaisen tulee myös arvostaa asiakkaidemme palveluodotuksia ja sitoutua yhteisten tavoitteiden saavuttamiseen.

Tarjoamme sinulle

 • Merkityksellisen työn ja monipuoliset työtehtävät: Pääset mielenkiintoisiin projekteihin luomaan ketteriä, luotettavia ja helppokäyttöisiä tuotteita sekä palveluita, joilla on todellista merkitystä asiakkaillemme.
 • Osaavan ja työstään innostuneen tiimin: Pääset osaksi dynaamista ja innovatiivista huipputiimiä, jossa kaikkien osaamista arvostetaan. Panostamme kulttuuriin, jossa kaikki puhaltavat yhteen hiileen, ja jossa kaikilla on mahdollisuus vaikuttaa.
 • Hyvät oppimis- ja kehittymismahdollisuudet: Tarjoamme monenlaisia urapolkuja sekä koulutus- ja kehitysohjelmia. Ammatillinen kehittymisesi on meille tärkeää. Työsuhde-etumme ovat kattavat ja mm. osake-ohjelmamme on erittäin arvostettu työntekijöidemme keskuudessa.
 • Kansainvälisen organisaation tuomat mahdollisuudet: Olemme yksi maailman suurimmista IT-alan yrityksistä, mutta toimimme kuitenkin Suomessa paikallisesti ja asiakaslähtöisesti. Meillä yhdistyvät vahva paikallinen osaaminen, globaalit resurssit sekä sertifioidut toimintamallit.

Kiinnostuitko?

Meillä CGI:llä työntekijät eivät ole vain työtekijöitä, vaan membereitä jotka pääsevät mukaan omistamaan yritystä ja vaikuttamaan asioihin todella. Olemme aina halukkaita kuulemaan uusista talenteista, joten ota rohkeasti seuraava askel ja hae mukaan CGI-memberiksi!

Lisätietoja tästä roolista antaa tuleva esimiehesi Jaana Solehmainen, puh. +358 50 394 8917 (arkisin 10.-16.6./30.6-31.7.2019) ja rekrytointiasiantuntija Stella Ritamäki, puh. +358 45 177 2311 (arkisin 10.6.-22.7.2019).

Hae tehtävää rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa www.cgi.fi/ura klikkaamalla tehtävänkuvauksen alalaidassa olevaa painiketta "I'm Interested".

Hae tehtävää mahdollisimman pian, mutta viimeistään 31.07.2019. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja etenemme rekrytointiprosessissa heti sopivan kandidaatin löydyttyä.

Perusmuotoinen turvallisuusselvitys tullaan tekemään tehtävän niin vaatiessa.