Palkanlaskija/Palkka-asiantuntija
Accountor

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 17.11.2020

Hei sinä kokenut tai kehittymispolulla oleva palkkaosaaja, haluatko liittyä osaavaan ja innostuneeseen a+ tiimiimme? Haemme uusia palkkiskykyjä vahvistamaan tiimiämme!

Me Accountorilla olemme edelläkävijöitä. Uteliaisuus, kasvu ja kehittyminen kirittävät meitä, sillä haluamme olla askeleen edellä. Accountorin avoin ja joustava työympäristö on paikka, jossa uusille ideoille on aina tilaa kehittyä. Juuri siksi olemme a+-luokan työpaikka.

Haemme lisää osaamista loistavaan ja positiiviseen, kasvavaan 20 hengen tiimiimme. Meillä kollegat tukevat toisiaan ja tekemisestä välittyy aito yhdessä tekeminen vaikka tekisimme työtä etänä.

Meillä työpäivät ovat aidosti vaihtelevia ja työnkuvasi on vastuullinen sekä hyvällä tavalla haastava. Työskentelemme lähellä asiakasta ja usein myös asiakkaan tiloissa, joten pääsemme aivan eri tavalla osaksi asiakkaan työyhteisöä. Tämä auttaa ymmärtämään oman työn taustoja – sekä tuo työhön paljon vaikutusmahdollisuuksia ja merkityksellisyyttä. 
 
Meille on tärkeää pitää huolta jokaisen henkilökohtaisesta kasvusta ja kehityksestä.  
Säännölliset koulutukset palkkatiimissä sekä mahdollisuus osallistua myös talon tarjoamiin muihin koulutuksiin tukevat kehittymistäsi. 

Minkälaista työtä meillä on tarjota sinulle?
Palkkahallinnon asiantuntijanamme vastaat  palkkapalvelun tuottamisesta asiakkaillemme  yhdessä muiden tiimin jäsenten kanssa. Tiimimme koostuvat kokeneista ja osaavista palkanlaskennan asiantuntijoista, jotka toimivat tukena työssäsi. Meillä tehdään työtä itsenäisesti, mutta ei yksin.

Palkanlaskenta-osaamisen lisäksi osaat jalostaa tietoa asiakkaiden ja sidosryhmien tarpeisiin. Pidämme tärkeänä aktiivista ja konsultoivaa vuorovaikutusta, jossa asiakasta kuunnellaan herkällä korvalla ja selvitetään hänen todelliset tarpeensa. Haluamme auttaa asiakkaitamme menestymään omassa liiketoiminnassaan tarjoten heille aina parasta mahdollista palvelua.

Toivomme, että olet

 • kokenut palkkislainen tai juniorimpi nouseva kyky
 • työkokemusta palkkahallinnon tehtävistä
 • tutustunut työlainsäädäntöön ja työehtosopimuksiin, tunnet jo muutamia työehtosopimuksia paremmin
 • kommunikointikykyinen vuorovaikuttaja, jolla on valmiudet kehittyä palveluntarjoajaksi myös englannin kielellä
 • suorittanut mahdollisesti kaupallisen koulutuksen, esim. merkonomi/tradenomi
 • luonteeltasi rohkea ja asiakaslähtöinen, jolla on intoa, iloa ja halua täyttää asiakaslupauksemme: ”aina ajallaan ja oikein”, ”asiantuntija lähellä sinua” ja ”aloitteellista asiakaspalvelua”.

Arvostamme ahkeraa ja iloista asennetta, palavaa halua oppia ja omaksua uutta sekä positiivista otetta tiimityöskentelyyn. Mepco-järjestelmän tuntemuksesta sekä tilitoimistoympäristön kokemuksesta on sinulle etua tässä tehtävässä.

Mitä tarjoamme sinulle?

 • joustavan työajan, joka mahdollistaa toimivan arjen sekä työn ja vapaa-ajan tasapainon
 • vauhtiin päästyäsi meillä on hyvät edellytykset etätyöhön
 • lounasedun, virikerahan sekä kattavan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen
 • lähiesimiehen ja tiimin tuen työhösi, sekä konsernimme kattavan asiantuntijakaartin
 • tiimirahan, jolla järjestämme toimistoissa mukavaa yhteistä tekemistä ja pidämme yllä yhteishenkeä
 • kaikille työntekijöillemme yhtäläiset ja monipuoliset koulutusmahdollisuudet, joilla tuemme osaamisesi kehittämistä
 • PHT-tutkinnon suoritusmahdollisuuden
 • kannustamme sinua myös hyödyntämään talon sisäisiä uramahdollisuuksia oman kiinnostuksesi mukaisesti avaamalla kaikki paikat hakuun sisäisesti

Haluamme panostaa hyvään henkilöstökokemukseen, mistä osoituksena on esimerkiksi kuukausittainen keskustelumallimme oman esimiehen kanssa, koulutusmahdollisuudet sekä parhaat henkilöstötyön käytännöt, joita sovellamme arjessamme. Meillä on mm. ohjattu venyttelyhetki kaksi kertaa viikossa, työpäivän ohessa.

Espoon Keilaniemen vastavalmistunut moderni toimistomme sijaitsee merinäköalapaikalla aivan metroaseman läheisyydessä. Me istumme täällä kerroksessa 15 ja toivomme näkevämme myös sinut täällä tulevaisuudessa, pitkäaikaisena tiimikaverinamme!

Accountorin avoin ja joustava työympäristö on paikka, jossa uusille ideoille on aina tilaa kehittyä. Juuri siksi olemme a+-luokan työpaikka.

Kiinnostuitko? 
Lisätietoja mielellään antaa tiimin esimies Juha Tuomaala. Hänet tavoitat parhaiten arkisin klo 9.00-17.00 välillä, numerosta 0503047316

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot