(Poistunut julkaisusta)

Palkanlaskija/palkka-asiantuntija
Accountor

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.10.2018

Haemme Tampereen, Porin ja Jyväskylän palkkatiimeihimme energisiä, osaavia ja asiakaspalveluhenkisiä palkanlaskijoita/palkka-asiantuntijoita.


Palkkahallinnon ammattilaisena vastaat yhden kriittisimmän taloushallintopalvelun tuottamisesta asiakkaillemme yhdessä muiden tiimin jäsenten kanssa. Työnkuvasi määrittyy oman osaamisesi, motivaatiosi ja kehittymishalusi mukaan. Tarjolla on eri tasoisia palkanlaskennan tehtäviä. Kokemus tilitoimistossa työskentelystä ja Mepco HRM -järjestelmän käytöstä on etu.

Palkanlaskenta-osaamisen lisäksi osaat jalostaa tietoa asiakkaiden ja sidosryhmien tarpeisiin. Kuuntelet asiakasta herkällä korvalla ja selvität hänen todelliset tarpeensa. Työsi tuloksista iloitsee moni kerran tai pari kuukaudessa.

 

Tarjoamme sinulle joustavan työajan, jotta saat oman arkesi rullaamaan paremmin. Meillä olet osa alan johtavaa ja kansainvälistä yritystä, jossa huolehdimme henkilöstömme hyvinvoinnista mm. lounasedulla, virikeseteleillä sekä tarjoamalla tapaturma- ja vapaa-ajan vakuutuksen. Tiimirahalla järjestämme toimistoissa mukavaa yhteistä tekemistä.

Tarjoamme työntekijöillemme myös yhtäläiset ja monipuoliset koulutusmahdollisuudet. Voit kouluttautua tehtävääsi soveltuvilla syventävillä kursseilla, joilla tuemme osaamisesi kehittämistä. Kannustamme sinua myös hyödyntämään talon sisäisiä uramahdollisuuksia oman kiinnostuksesi mukaisesti.

Meillä on alan parhaat työvälineet sekä mielekäs ja innostava työympäristö, joka näkyy myös henkilöstössämme. Henkilöstötutkimustemme mukaan työpaikallamme on ystävällinen ilmapiiri ja hyvä yhteishenki. Tiimeissä tuemme toisiamme – suuren yrityksen etuna on, että osaamista ja apua kiperiinkin kysymyksiin löytyy aina. 

 

Tehtävässä menestymistä helpottaa kaupallinen koulutus (esim. merkonomi / tradenomi), vahva kokemus palkanlaskennan työtehtävistä, Mepco HRM –järjestelmän tuntemus, työlainsäädännön ja mielellään useamman työehtosopimuksen hyvä hallinta sekä tarkkuus ja kyky omaksua uusia sovelluksia ja hyödyntää niitä työssäsi tehokkaasti. Suoritettu PHT-tutkinto tukee työssä menestymistä. Työskentelet luontevasti asiakkaiden kanssa ja sinulla on intoa, iloa ja halua täyttää asiakaslupauksemme: ”aina ajallaan ja oikein”, ”asiantuntija lähellä sinua” ja ”aloitteellista asiakaspalvelua.”

 


Näin haet tehtävää

Lisätietoja tehtävistä antavat:

Tampere: tiimiesimies Petra Cal, p. 040 579 9420, pe 12.10. klo 12-13 ja to 18.10. klo 15:30-16:30

Pori: tiimiesimies Milla Mäkiranta, p. 040 702 5720, to 11.10. klo 12-13 ja to 18.10. klo 10.15-11

Jyväskylä: palvelupäällikkö Reetta Suominen, p. 044 4108683, to 11.10. klo 14-15 ja ke 17.10. klo 9-10

 

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen 21.10.2018 mennessä