Palkanlaskija/Palkka-asiantuntija, Accountor Lahti
Accountor

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 2.7.2021

Innostutko palkanlaskennasta, tule mukaan a+-tiimiimme!

Me Accountorilla olemme edelläkävijöitä. Uteliaisuus, kasvu ja kehittyminen kirittävät meitä, sillä haluamme olla askeleen edellä. Accountorin avoin ja joustava työympäristö on paikka, jossa uusille ideoille on aina tilaa kehittyä. Juuri siksi olemme a+-luokan työpaikka.

Haemme Lahden toimistollemme osaavia vuorovaikutustaitoisia tekijöitä palkanlaskijoiksi. Henkilöstökyselymme mukaan meillä on täällä Lahden toimistolla erittäin hyvä yhteishenki. Tästä syystä toivommekin, että myös Sinä tuot mukanasi iloa ja naurua mahtavaan tiimimme!


Minkälaista työtä meillä on tarjota sinulle?
Toimenkuvasi muodostuvat palkanlaskentaan liittyvistä tehtävistä. Tukena työssäsi sinulla on tiimiemme kokeneet ja osaavat asiantuntijat sekä runsas koulutustarjontamme. Tehtävässä arvostamme palavaa halua oppia ja omaksua uutta sekä kykyä haastaa totuttuja näkemyksiä uusien näkökulmien löytymiseksi. Sinulla on mahdollisuus tehdä myös tehtäviä osaamisesi mukaan. Kerro meille, missä sinä olet parhaimmillasi! Haluamme, että vahvuutesi pääsevät meillä näkyviin!

Palkanlaskenta-osaamisen lisäksi osaat jalostaa tietoa asiakkaiden ja sidosryhmien tarpeisiin. Pidämme tärkeänä aktiivista ja konsultoivaa vuorovaikutusta, jossa asiakasta kuunnellaan herkällä korvalla ja selvitetään hänen todelliset tarpeensa.
Haluamme auttaa asiakkaitamme menestymään omassa liiketoiminnassaan tarjoten heille aina parasta mahdollista palvelua.

Toivomme, että olet

 • Suorittanut kaupallisen koulutuksen, esim. merkonomi/tradenomi
 • Palkanlaskijana sinulta löytyy muutaman vuoden kokemus palkanlaskennan tehtävistä, osaat palkanlaskennan prosessin
 • Työlainsäädännön sekä useamman työehtosopimuksen tuntija
 • Kommunikointikykyinen vuorovaikuttaja, jolla on valmiudet kehittyä palveluntarjoajaksi mahdollisesti myös englannin kielellä
 • Joustava tiimipelaaja, joka pystyy mukautumaan erilaisiin tilanteisiin ja asiakkuuksiin
 • Rohkea asiakaslähtöinen ammattilainen, jolla on intoa, iloa ja halua täyttää asiakaslupauksemme: ”aina ajallaan ja oikein”, ”asiantuntija lähellä sinua” ja ”aloitteellista asiakaspalvelua”.
 • Arvostamme avointa asennetta, palavaa halua oppia ja omaksua uutta sekä positiivista tiimityöskentelyasennetta. Procountor ja Mepco-järjestelmien tuntemuksesta sekä tilitoimistoympäristön kokemuksesta on sinulle etua.Haluamme että viihdyt, joten tarjoamme

 • Joustavan työajan ja etätyömahdollisuuden, joka mahdollistaa toimivan arjen sekä työn ja vapaa-ajan tasapainon
 • Mahdollisuuden joko kokoaikaiseen tai osa-aikaiseen työhön
 • Lounasedun, virikese-edun sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen, joilla haluamme huolehtia hyvinvoinnistasi sekä työssä että vapaa-ajalla
 • Lähiesimiehen ja tiimin tuen työhösi, sekä konsernimme kattavan asiantuntijakaartin
 • Tiimirahan, jolla järjestämme toimistoissa mukavaa yhteistä tekemistä ja pidämme yllä yhteishenkeä
 • Kaikille työntekijöillemme yhtäläiset ja monipuoliset koulutusmahdollisuudet, joilla tuemme osaamisesi kehittämistä
 • PHT-tutkinnon suoritusmahdollisuuden
 • Kannustamme sinua myös hyödyntämään talon sisäisiä uramahdollisuuksia oman kiinnostuksesi mukaisesti avaamalla kaikki paikat hakuun sisäisesti
 • Meillä on alan parhaat työvälineet sekä mielekäs ja innostava työympäristö, joka näkyy myös henkilöstössämme. Henkilöstötutkimustemme mukaan työpaikallamme on ystävällinen ilmapiiri ja hyvä yhteishenki. Tiimeissä tuemme toisiamme – suuren yrityksen etuna on, että osaamista ja apua kiperiinkin kysymyksiin löytyy aina.


Kiinnostuitko?
Hae meille jo tänään – odotamme innolla kuulevamme sinusta! Jätä hakemuksesi linkin kautta. Liitä mukaan CV:si, hakemuksesi ja mahdolliset muut liitteet, jotka tuovat esille osaamistasi avoimen työtehtävän osalta. Kerro myös, milloin olet valmis aloittamaan.
Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään tiimiesimies Kirsi Julku puh. 040 504 795 tai palvelupäällikkö Vuokko Lavia puh. 040 839 5877.

Haun päättymispäivä on 8.8.2021. Lähetä hakemuksesi heti, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana!
 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot