(Poistunut julkaisusta)

Palkanlaskija/Palkanlaskennan asiantuntija
Aditro

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.5.2019

Haemme Aditron ulkoistuspalveluihin Espoon toimipisteeseen

PALKANLASKIJAA/PALKANLASKENNAN ASIANTUNTIJAA VAKITUISEEN TYÖSUHTEESEEN


Haemme Aditron ulkoistuspalveluyksikköön palkanlaskijaa. Ulkoistuspalvelut -yksikkö vastaa ulkoistettujen palkka- ja henkilöstöhallintopalveluiden tuottamisesta suomalaisille ja kansainvälisille asiakkaille. Aditrossa tehtäväsi koostuu sekä palkanlaskentatyöstä että erilaisista kehitystehtävistä mm. palkanlaskentaan, prosessien kehittämiseen ja automaatioon liittyvissä asioissa. 

Tehtävässä menestyäksesi odotamme sinulta:

  • hyvää palkanlaskennan osaamista
  • Personec W palkkajärjestelmän osaamista
  • halua ja kykyä toimia erilaisissa asiakastilanteissa sekä kykyä konsultatiiviseen lähestymistapaan niin sisäisten kuin ulkoistenkin asiakkaiden kanssa
  • kehitysorientoitunutta otetta työhön
  • tehtävään soveltuvaa kaupallista koulutusta ja/tai kokemusta
  • hyviä asiakaspalvelu-, yhteistyö- ja tiimityötaitoja

Toimintatavoiltasi olet aktiivinen ja positiivisen asenteen omaava tiimiläinen. Työskentelet tarkasti myös aikataulupaineen alla tai muutoin erityisen vaativassa tilanteessa. Englanninkielen taito katsotaan eduksi. Aiempi työkokemus voi olla esimerkiksi samalta toimialalta tai tilitoimistosta. Tartu rohkeasti tilasuuteen ja tule vaikuttamaan tulevaisuuteen!

Jätä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen rekrytointijärjestelmäämme osoitteessa https://aditro.com/fi/avoimet-tyopaikat/ viimeistään 30.6.2019. Aloitamme haastattelut jo ennen hakuajan päättymistä, aloitusajankohdasta voidaan sopia. Lisätietoja tehtävästä antaa Irina Arkanen, puh 040 1434303, irina.arkanen@aditro.com tai Merja Maasalo, puh. 040 3541569, merja.maasalo@aditro.com. Aditro tarjoaa haasteellisen ja mielenkiintoisen tehtävän palveluliiketoiminnan parissa alan johtavalla ohjelmisto-, ratkaisu- ja palveluntarjoajalla. Pääset näköalapaikalle nopeasti kehittyvään ympäristöön hyödyntämään uusimpia työkalujen mahdollisuuksia sekä rakentamaan entistä parempia palveluita asiakkaillemme. Työkavereinasi sinulla alan huippuosaajien lisäksi mm. väsymätön ohjelmistorobotti Bobo. Sinulla on mahdollisuus kehittää itseäsi ja varmistaa paikkasi kehityksen kärjessä.