(Poistunut julkaisusta)

Palkanlaskijan perhevapaasijaisuus | Turku
Grano Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.6.2018

Etsitkö haastavaa ja monipuolista tehtävää palkanlaskennan parissa? Oletko sinä etsimämme tehokas ja tarkka tiimipelaaja?

TEHTÄVÄN KUVAUS

Tehtävässäsi vastaat yhdessä muun palkkatiimimme kanssa noin 1000 työntekijän palkanlaskennasta sekä siihen liittyvästä viranomais- ja muusta sidosryhmäraportoinnista. Huolehdit palkanlaskennan tiedonkeruusta, sairauspoissaolojen ja vuosilomien hallinnasta sekä opastat henkilökuntaa hr- ja työajanseurantajärjestelmiemme käytössä.   

VALINNASSA KIINNITÄMME HUOMIOTA

Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa taloushallinnon koulutusta, aikaisempaa kokemusta palkkahallinnon tehtävistä sekä hyviä IT-taitoja (MS Office). Sonet, Sympa ja Flexim -järjestelmien tuntemus on eduksi.

Työskentelyotteeltasi olet huolellinen vastuunkantaja. Viihdyt monipuolisessa tehtävässä ja kestät hyvin niin painetta kuin rutiinejakin. Arvostamme positiivista palveluasennetta ja aikaansaavaa otetta työssäsi. Sisäisen palveluyksikön luottamuksellinen ja ohjaava työrooli edellyttää kykyä toimia yhteistyössä erilaisten ihmisten kanssa. Hyvä englannin kielitaito on eduksi.

HAKUOHJEET

Työ on määräaikainen perhevapaasijaisuus (12 kk) ja alkaa 3.9.2018. Mikäli kiinnostuit, hae paikkaa 29.7.2018 mennessä oheisen linkin kautta.

Mahdolliset tiedustelut tehtävään liittyen puhelimitse 2.7. ja 9.7. klo 14-16 / Henkilöstöjohtaja Anna-Maija Salminen, p. 040 7599305 tai sähköpostilla anna-maija.salminen@grano.fi.