(Poistunut julkaisusta)

Palkanlaskija/Kirjanpitäjä
Kilta Henkilöstöpalvelu Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.5.2019

Kilta Henkilöstöpalvelu Oy on vuonna 2000 perustettu, luotettava ja ripeä lahtelainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritys. Ydinosaamistamme on löytää oikeanlaiset työntekijät asiakkaidemme palvelukseen rekrytoinnin tai henkilöstövuokrauksen kautta. Toimintamme perustuu laajaan henkilöstöpalveluiden osaamiseen ja pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin. 

Haemme nyt asiakkaallemme Mikkeliin vakituiseen työsuhteeseen

PALKANLASKIJAA/ KIRJANPITÄJÄÄ

Etsimme ammattitaitoista, tilinpäätöstaitoista kirjanpidon ja palkanlaskennan osaajaa. Tehtäviisi kuuluu päivittäinen kirjanpito, osto- ja myyntireskontran hoito, palkanlaskenta, laskujen tarkistukset ja maksut sekä laskutukset, raportointia sekä vero- ja viranomaisilmoitukset.

Tehtävässä menestyminen edellyttää työhön soveltuvaa koulutusta sekä aikaisempaa kokemusta palkanlaskennasta. Olet tarkka tekijä ja kykenet itsenäiseen työhön. Sinulla on hyvät yhteistyötaidot, joustavuutta ja paineensietokykyä.

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtävän vakavaraisessa ja kehittyvässä yrityksessä.

Hae paikkaa oheisen linkin kautta, viimeistään 20.5.2019 mennessä. Tehtävä on vakituinen ja täytetään sopivan ehdokkaan löydyttyä. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Otamme yhteyttä kaikkiin hakijoihin. Lisätietoja tehtävästä antaa Johanna Kauppinen p. 040 728 8728.