(Poistunut julkaisusta)

Palkanlaskija/kirjanpitäjä tilitoimistoon Vantaalle
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.10.2018
Toimenkuva
Etsimme yksityiselle tilitoimisto asiakkaallemme palkanlaskijaa/kirjanpitäjää Vantaalle!

Viihdytkö tiiviissä ja kannustavassa työyhteisössä? Oletko joustava ja mukaudut helposti muuttuviin tilanteisiin, työskentelyotteesi on ripeä, mutta muistat kuitenkin tarkkuuden merkityksen työssäsi? Oletko luonteeltasi asiakaspalveluhenkinen ja ulospäinsuuntautunut persoona? Mikäli kuvaus kuulosti juuri sinulta, jatka lukemista!
Odotamme sinulta
Työtehtäviisi kuuluvat muun muassa päivittäinen kirjanpito, palkanlaskenta sekä tilinpäätökset. Haemme henkilöä, joka omaa aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä ja erityisesti kokemus palkanlaskennasta on merkittävässä asemassa. Eduksi katsomme tilinpäätösosaamisen sekä Visma Novan käyttökokemuksen. Tehtävässä suoriutuminen vaatii sujuvaa suomen kielen taitoa.

Erityisesti arvostamme innokkuuttasi näyttää osaamisesi ja oppia uutta sekä kiinnostusta alaa kohtaan. Asenne ratkaisee tässäkin tehtävässä!
Muut tiedot
Työpaikka sijaitsee asiakkaamme tiloissa Vantaan Louhelassa. Töitä on tarjolla kokopäiväisesti ma-pe, työaika klo 8-16. Tarjoamme määräaikaisen 6 kk työsuhteen, jonka jälkeen vakinaistuminen on mahdollista.

Mikäli mielenkiintosi heräsi ja voisit olla etsimämme henkilö, käy täyttämässä hakemus sivuillamme www.vmp.fi ja hae paikkaa! Kerro, miksi juuri sinä olisit sopiva tähän tehtävään. Muistathan liittää hakemuksen mukaan myös CV:si ja palkkatoiveen.

Lisätiedot tehtävästä: HR-Koordinaattori Niina Blom p. 040 307 5107 tai niina.blom@vmp.fi (arkisin klo 10-14 välillä).
Kesto
6 kk, jonka jälkeen mahdollinen vakinaistuminen
Lisätietoja
Niina Blom, Niina.Blom@vmp.fi, 0403075107
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 17.10.2018 mennessä.