(Poistunut julkaisusta)

Palkanlaskija/HR-harjoittelija
Destia

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.1.2020

Henkilöstöalan tuleva ammattilainen, etsitkö lähtölaukausta urallesi? Tule meille HR-harjoittelijaksi!

Kesätyössä päätehtävänäsi tulee olemaan palkanlaskennan ja työsuhdeasioiden hoitaminen sekä palkka- ja työsuhdeasiantuntijoiden tuuraaminen lomien aikana. Pääpaino työssä on palkanlaskennan parissa. Tämä kesätyö onkin hyvä mahdollisuus saada kokonaisvaltaista käsitystä erilaisista HR-prosesseista, työnkuvista ja tehtävistä.

Me Destian HR olemme tiivis 13-henkinen tiimi, joka tekee töitä yhdessä toisiaan tukien ja välittäen. Voit olla varma, että päivästä ei puutu naurua! Tulet olemaan osa Destian keskitettyä palkka- ja työsuhdeneuvonnan palvelukanava Luukkua, joka on palkka- ja työsuhdeasiantuntijoiden tiimi, jossa vastuut on jaettu liiketoimintaryhmittäin. Asiakkaamme ovat Destian henkilöstö.

Kesätyö on määräaikainen 2.5.-31.8.2020 välillä, ja toimipisteesi sijaitsee Vantaalla Tikkurilassa noin kilometrin päässä Tikkurilan juna-asemalta. Meillä on liukuva toimistotyöaika 7h 21min päivässä. Palkka tulee olemaan noin 2000 € tuntumassa, mutta elää kumpaankin suuntaan riippuen aiemmasta työkokemuksestasi sekä opintojen valmiusasteesta.

Palkanlaskennan työkokemus on iso etu

Haemme henkilöä, joka pystyisi myös kesätyön jälkeen jatkaa joustavasti opintojen ohessa esimerkiksi ruuhka-aikojen tuuraajana. Lisäksi olisi hienoa, jos näkisimme sinut myös seuraavina kesinä meillä töissä; pyrimme tarjoamaan sinulle siis pitkäaikaisen mahdollisuuden kehittyä HR-ammattilaisena. Odotamme sinulta tehtävään soveltuvia alkuvaiheen opintoja. Palkanlaskennan työkokemus on iso etu, mutta mikäli sitä ei ole vielä ehtinyt kertyä, on tärkeää, että ymmärrät palkanlaskennan prosessien perusteet opintojesi kautta. Työotteeltasi olet soveltamiskykyinen, tarkka numeroiden kanssa ja luotettava. Koethan myös arvomme omaksesi.

Mietityttääkö jokin vielä?

Voit olla yhteyksissä tulevaan esimieheesi Juttaan: jutta.zetterman@destia.fi. Hän kertoo mielellään lisää tehtävästä ja Destialla työskentelystä.

Hakeminen

Klikkaa ilmoituksen alta Hae tähän työpaikkaan. Hakeminen on tehty helpoksi; emme tarvitse sinulta kuin nimen, sähköpostin, CV:n sekä hakemuskirjeen (voit kirjoittaa sen myös Vapaa kuvaus -kenttään).


Työsuhde-edut

  • Lounas-, liikunta- ja kulttuurietu (ePassi)
  • Kattava työterveyshuolto
  • Henkilöstöetuohjelma
  • Lomaosakkeiden käyttömahdollisuus
  • Sairaan lapsen hoitopalvelut

Sijainti: Neilikkatie 17, 01300 Vantaa

Rekrytoinnin eteneminen

Hakemuksesi käsittelee se henkilö, jonka yhteystiedot ovat rekrytointi-ilmoituksessa. Saat viestin, kun hakemusten käsittely aloitetaan. Saatamme kutsua potentiaalisia hakijoita haastateltavaksi jo hakuaikana, mutta käymme kaikki hakemukset läpi viimeistään hakuajan päätyttyä. Mikäli emme etenisi kanssasi haastatteluvaiheeseen, pyrimme ilmoittamaan siitä mahdollisimman pian.