Palkanlaskija
Adecco Finland Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 19.11.2021

Asiakkaamme on yksi Suomen suurimmista tilitoimistoketjuista, jolle haemme nyt taloushallinnon osaajia!

Hei palkanlaskennan ammattilainen - onko kiikarissa uusi työ? Innostutko työskentelystä asiakasrajapinnassa?

Mikäli etsit uutta suuntaa urallasi ja haluat osaksi kasvavaa organisaatiota, hae osaksi Tampereen tiimiämme palkanlaskijaksi.

Tehtävässä vastaat palkanlaskennan palveluiden tuottamisesta nimetyille asiakkaille ja käytät ammattitaitoasi tukemalla asiakkaitasi palkanlaskennan ja HR:n kysymyksissä. Osana työskentelyäsi pääset myös kehittämään asiakkuuksiesi palkanlaskentaprosesseja ja -käytäntöjä.

Tässä roolissa toimit suoraan asiakasrajapinnassa, joten pääset aidosti käyttämään asiakaspalveluasennettasi. Olet jo ehtinyt kerryttää osaamistasi ja ammattitaitoasi palkanlaskennasta usean vuoden ajan. Kokemuksestasi huolimatta haluat kehittyä edelleen. Kannat vastuuta omista tehtävistäsi itseohjautuvalla ja aktiivisella otteella. Tunnistat digitalisaation tuomat mahdollisuudet ja suhtaudut sen tuomiin muutoksiin positiivisesti. Käytämme asiakaskohtaisesti useita järjestelmiä (mm. Fivaldi, Netvisor, Procountor, Lemonsoft, Mepco), joiden saloihin pääset halutessasi tutustumaan tarkemminkin.

Kokemus monipuolisista palkanlaskentatehtävistä esimerkiksi tilitoimistoympäristössä katsotaan eduksesi.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja sopivasti haastavan toimenkuvan. Valitsemasi urapolun tueksi saat jatkuvat koulutusmahdollisuudet, sisäisen tuen ja nykyaikaiset työvälineet, ison talon henkilöstöedut ja kilpailukykyisen palkkauksen. Joustavana työnantajana tarjoamme sinulle mm. liukuvan työajan ja etätyömahdollisuuden. Meillä sinua odottavat iloiset ja aktiiviset taloushallinnon ammattilaiset!

Mikäli herätimme kiinnostuksesi, haethan paikkaa mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 6.12.2021 osoitteessa www.adecco.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccon rekrytointikonsultti Mira Perttula, 050 444 4418, mira.perttula@adecco.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot