Palkanlaskija
Manpower

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 6.10.2021

Rantalainen on Taloushallintoliiton auktorisoima, inhimillinen ja ihmiskasvoinen yritys, joka tarjoaa kattavat nykyaikaiset taloushallinnon palvelut kaikenkokoisille yrityksille, yhteisöille ja muille organisaatioille. Meillä sinua palvelee aina nimetty kirjanpitäjä, palkanlaskija tai muu taloushallinnon asiantuntija.
Tilitoimistostamme Lahdesta tarjoamme asiakkaillemme kaikki taloushallinnon palvelut aina kirjanpitopalvelusta asiantuntijapalveluihin. Autamme tarvittaessa myös yrityksen perustamisessa.

Etsimme PALKANLASKIJAA Lahden toimiston palkanlaskentatiimiin vakituiseen työsuhteeseen. Tätä työtä voit tehdä joustavasti, pääosin etänä myös muilta paikkakunnilta käsin!

Palkanlaskijana Rantalaisella toimit omassa tiimissäsi aktiivisena jäsenenä vastaten nimettyjen asiakkuuksien kokonaisvaltaisesta palvelusta palkkahallinnon osalta. Olet mukana asiakkaidemme arjessa ohjaamalla heitä asiantuntemuksesi ja osaamisesi avulla oikeisiin ratkaisuihin esimerkiksi työehtosopimusten tulkintaan liittyvissä kysymyksissä. Olet aktiivisesti heihin yhteydessä ja tarjoat heille osaamisellasi parasta mahdollista palvelua. Osana työskentelyäsi pääset myös kehittämään asiakkuuksiesi palkanlaskentaprosesseja ja -käytäntöjä. Tavoitteenamme on löytää kokenut palkanlaskija, joka ei kavahda ottaa vastuuta. Vastaat omalta osaltasi konsernin prosessien toteutumisesta työssäsi. Sinulla on kyky työskennellä itsenäisesti rutiininomaisissa tehtävissä ja nautit numerotarkasta työstä.

Arvostamme reipasta otetta sekä kykyä ja halua työskennellä modernien ohjelmistoratkaisujen parissa, mutta ennen kaikkea tekemisen meininkiä! Toivomme, että sinulla on kattava kokemus palkanlaskennan tehtävistä ja olet jo ehtinyt kerryttää osaamistasi ja ammattitaitoasi palkanlaskennassa useamman vuoden ajan. Kokemus monipuolisista palkanlaskentatehtävistä esimerkiksi tilitoimistoympäristössä katsotaan eduksesi. Pienten ja keskisuurten yrityksien lisäksi laskemme suurasiakkaiden palkkoja, joiden hoitoon meillä on käytössä Mepco ja Aditro W -ohjelmistot. Pienten ja keskisuurten yritysten palkanlaskennat hoidamme muun muassa Netvisor, Procountor sekä Fivaldi -ohjelmistoilla. Ohjelmiston / ohjelmistojen hallitseminen on toki etu, mutta ei välttämättömyys.
Etsimällämme henkilöllä on tehtävään soveltuva taloushallinnon tutkinto tai tutkintoa vastaava osaaminen. Työkielien osalta etsimme suomenkielisiä osaajia, mutta myös englannin kielen taito tulisi olla hyvällä tasolla. Työssä on etätyömahdollisuus.

Rantalaisella sinua odottaa vastuullinen tehtävä yhdessä Suomen moderneimmista tilitoimistoista. Tarjoamme hyvän työympäristön, reilun arvomaailman, kattavat henkilöstöedut sekä mahdollisuuksia oman ammattitaidon kehittämiseen ja etenemiseen urallasi. Saat myös hyvän tuen tehtävässäsi menestymiseen. Yksi Rantalaisen tärkeimmistä tavoitteista on luoda avoin ja luotettava työympäristö, jossa työntekijän ajatuksilla ja ideoilla on aidosti merkitystä. Tutustu Rantalaiseen lisää ja lue eduistamme ja uratarinoistamme.

https://www.rantalainen.fi/tyopaikat/henkilostoedut/
https://www.rantalainen.fi/tyopaikat/uratarinat/

Hae tehtävää nyt, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Rekrytointia hoitaa ManpowerGroup ja kaikki tiedustelut tehtävään liittyen tulee hoitaa kauttamme. Rekrytointiprosessin ensimmäinen steppi on ManpowerGroupin pitämä etähaastattelu.

Kysyttävää? Ota yhteyttä ManpowerGroupin rekrytointikonsultti Elina Ruhaan puhelimitse, Whatsappin tai LinkedInin kautta (040 627 8528- elina.ruha@manpowergroup.fi)

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1508622
  • Tehtäväalue: Taloushallinto ja tilintarkastus
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 27.10.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Elina Ruha
  • Puhelin: 020 1700 100
  • Sijainti: Lahti, Päijät-Häme