Palkanlaskija
Poolia Suomi Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 19.8.2021

Asiakkaamme Inlook-konserni hakee nyt kauttamme osaavaa Palkanlaskijaa vakinaiseen työsuhteeseen Helsingin Herttoniemeen.


Työtehtävät

Palkanlaskijana työskentelet osana taloushallinnon tiimiä, jonka vastuulla on hoitaa organisaation henkilöstön tunti -ja kuukausipalkat sekä kaikki tähän liittyvä viranomaisyhteistyö. Lisäksi neuvot ja tuet organisaation henkilöstöä kaikissa palkkahallintoon liittyvissä asioissa.

Odotamme sinulta

- useamman vuoden monipuolista palkanlaskentakokemusta (tunti -ja kk -palkat) 
- Arvostamme kokemusta työehtosopimusten tulkinnasta, eikä työlainsäädäntökään ole sinulle vieras maailma. Rakennusalan työehtosopimusten tulkintaosaaminen katsotaan eduksi   
- Aditro W -palkkahallintojärjestelmän tai vastaavan käyttöosaamista sekä ajan tasalla olevia Excel -taitoja
- Hyviä vuorovaikutustaitoja ja proaktiivista, itsenäistä ja positiivista asennetta työhön. Palkat  eivät mene aina nappia painamalla vaan vaatii sinulta tarkkuutta sekä kiinnostusta jotta kaikki merkinnät ovat oikein.
- Sujuvaa suomen kielen taitoa ja englannin kielellä pärjäät auttavasti.

Ajallaan ja oikein maksettu palkka sekä ystävällinen palvelu ovat meille tärkeitä asioita!

Edut

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen mahdollisuuden päästä osaksi Inlook Groupin vahvaa kasvutarinaa. Työskentelet sisärakentamisen edelläkävijä yrityksessä yhdessä alan parhaiden kollegoiden kanssa. Yrityksen toimitilat sijaitsevat Helsingissä, Herttoniemen teollisuusalueella hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Kiinnostuitko?

Haethan tehtävää pikaisesti, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuprosessin aikana. Lisätietoja tehtävästä saat ottamalla yhteyttä Kati Rahikkaan joko sähköpostitse kati@poolia.fi. tai puhelimitse numerossa +358 20 7290 833 

Inlook

Inlook -konserni on vuonna 1967 perustettu merkittävin suomalainen sisärakentamiseen keskittynyt palvelukonserni. Yritys toteuttaa korkealaatuisia, toimivia ja vaikuttavia sisätiloja yhteistyössä arkkitehtien, suunnittelijoiden ja muiden rakentajien kanssa. Inlook-konsernin päätoimialoja ovat sisäkattojen ja -seinien urakointi, niihin liittyvien tuotteiden markkinointi sekä kokonaisvaltainen sisärakentaminen.

siirry yrityksen kotisivuille

Hakuohjeet

Mikäli kiinnostuit, niin jätä hakemuksesi ja CV:si meille palkkatoiveineen ja ota yhteyttä, mikäli sinulla heräsi jotain kysyttävää. Huomioithan, että hakuprosessi on jo käynnistynyt ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lähetäthän siis hakemuksesi mitä pikimmin! Ilmoitus poistetaan heti kun tehtävä on täytetty.

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot