Palkanlaskija
WorkPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 5.7.2021

Palkanlaskijat huomio!

Onko sinulla aikaisempaa kokemusta palkanlaskennan tehtävistä ja työlainsäädäntö sekä työehtosopimusten tulkinta ovat sinulle tuttuja? Oletko huolellinen ja ahkera tekijä, joka haluaa kehittää jo kartutettua palkanlaskennan osaamista? Jos vastasit kyllä, niin saatat olla etsimämme palkanlaskennan ammattilainen.

Etsimme erilaisille asiakasyrityksillemme palkanlaskijoita eri pituisiin työsuhteisiin Uudenmaan alueelle. Kun olet osana Talent Pooliamme, voimme olla sinuun yhteydessä, kun juuri sinulle sopiva palkanlaskennan työtehtävä aukeaa.

Tehtävät sisältävät palkkojen laskennan sekä siihen liittyviä kuukausittaisia raportoinnin tehtäviä. Lisäksi saatat tehtävässäsi vastata osaltasi asiakaspalvelusta ja opastaa esimiehiä sekä työntekijöitä lainsäädännön ja työehtosopimusten tulkinnassa. Työtehtäviin voi sisältyä myös muita taloushallinnon osa-alueita, kuten matka- ja kululaskujen käsittelyä ja henkilöstöhallinnon tehtäviä.

Menestyäksesi tehtävässä toivomme sinulta:

- Kaupallista koulutusta esim. merkonomi tai tradenomi.

- Aikaisempaa työkokemusta palkanlaskennan sekä muista taloushallinnon tehtävistä.

- Asiakaspalveluhenkisyyttä palvella sisäisisiä/ulkoisia asiakkaita iloisella ja auttavaisella asenteella

- Täsmällisyyttä tehtävien tekemiseen vastuuntuntoisesti

- Hyvää järjestelmäosaamista

- Halua kehittää omaa ammatillisuutta

Asiakasyrityksemme tarjoaa sinulle:

- Monipuolisen tehtävän palkanlaskennan parissa

- Mahdollisuuden oman osaamisen kehittämiseen vastuullisten tehtävien parissa

- Mukavan ja kannustavan tiimin

Hakuprosessi:

Lähetä meille tämän hakuilmoituksen kautta CV:si sekä hakemuksesi palkkatoiveineen ja kerro meille palkanlaskennan osaamisestasi. Huomioithan, että voit lähettää hakemuksesi tehtävään vain tämän hakuilmoituksen kautta. Merkitsethän myös suosittelijan yhteystiedot.

Mikäli meillä ei ole juuri tällä hetkellä avoimena sinulle sopivaa tehtävää, säilytämme hakemuksesi, jotta voimme olla yhteydessä myöhemmin, jos profiiliasi vastaava tehtävä aukeaa.

Lisätietoja:

Ole yhteydessä WorkPower 360° tiimin HR-konsultti Heta Rohkimaiseen sähköpostitse heta.rohkimainen@workpower.fi tai lähetä viestiä WhatsAppissa 0406308101.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot