Palkanlaskija
Poolia Suomi Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 10.6.2021

Etsimme tilitoimistoasiakasyrityksellemme ammattitaitoista ja palveluhenkistä PALKANLASKIJAA pikaisesti alkavaan määräaikaiseen työsuhteeseen. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä ja kestää 6 kuukautta, jonka jälkeen työsuhteen on suunniteltu jatkuvan vakituisena asiakkaalla. Yrityksellä on Päijät-Hämeen alueella kolme toimipistettä (Lahti, Heinola ja Hollola) ja asemapaikka voi olla mikä tahansa näistä ja alkuperehdytyksen jälkeen voit työskennellä myös etänä eli asuinpaikkasi ei tarvitse olla pysyvästi Lahden seudulla.


Toimenkuva

Toimenkuvaasi tulee kuulumaan monipuoliset sekä itsenäiset palkanlaskennan tehtävät kahden hengen palkkatiimissä. Lasket sekä kuukausi- että tuntipalkkoja ja tulkitset useita työehtosopimuksia sekä hoidat mm. viranomaisilmoituksia.

Työsuhteen alussa toimenkuvasi painottuu myös Mepco-järjestelmän käyttöönoton viimeistelyyn; mm. parametrien ja ohjaustietojen osalta sekä muun henkilön opastaminen.

Edellytykset

Etsimme sinua, joka olet kokenut ja itsenäiseen työskentelyyn tottunut palkanlaskija, jolla on palkanlaskennan koko prosessi hallinnassa sekä Mepcon käyttökokemusta. Olet asiakaspalveluhenkinen, sosiaalinen, itseohjautuva sekä tarkka ja rehellinen tiiminjäsen. Selviät vaativissakin tilanteissa, eikä työsi laatu heikkene kiireenkään keskellä ja ymmärrät asiakkaiden vaihtelevat tilanteet. Olet sydämeltäsi vahvasti myös asiakaspalvelija.

Edut

Asiakasyrityksemme tarjoaa sinulle vastuullisen tehtävän mukavassa n. 20 hengen tiimissä ja mahdollisuuden etätyöskentelyyn alkuperehdytyksen jälkeen sekä mahdollisuuden vakituiseen työsuhteeseen hyvin sujuneen 6 kuukauden määräaikaisuuden jälkeen.

Lisätiedot

Haethan tehtävää pikaisesti ja huomioithan, että ryhdymme käsittelemään hakemuksia saapumisjärjestyksessä!

Yhteyshenkilöt

Sanna Majava
puh: +358 20 7290 838
sanna@poolia.fi

Tarja Laakso
puh: +358 20 7290 837
tarja@poolia.fi

Poolia Suomi Oy

Poolia on asiantuntijahenkilöstön projektityöhön, rekrytointiin ja suorahakuihin erikoistunut yritys. Toimimme seuraavilla alueilla: toimisto, taloushallinto ja rahoitus, IT, HR, myynti ja markkinointi sekä johtotehtävät. Olemme HPL:n jäsen ja OMX-pörssinoteerattu yhtiö. Ajantasaiset tilaajavastuulain mukaiset tietomme löydät osoitteesta www.vastuullinenyritys.fi.

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot