(Poistunut julkaisusta)

Palkanlaskija
Realia Isännöinti

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.1.2021

Haemme nyt Kemin toimistollemme joukkoamme vahvistamaan

PALKANLASKIJAA

vastaamaan asiakasyhtiöidemme palkan- ja palkkioiden laskennasta.

Kemin toimistomme sijaitsee osoitteessa Kauppakatu 5.  Kemin talouspalveluiden tiimissä työskentelee 10 kirjanpitäjää, jotka hoitavat asiakasyhtiöiden taloustehtäviä yhteistyössä isännöitsijöiden ja kiinteistösihteereiden kanssa.

Tehtäviisi kuuluu asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöiden palkanlaskenta. Hallitset palkanlaskennan osa-alueet ja olet innokas kehittämään uutta palkan- ja palkkiolaskennan prosessiamme. Vastaat siitä, että sisäiset ja ulkoiset asiakkaamme saavat asiakaslupauksemme mukaisen aktiivisen ja asiakaslähtöisen palvelun.

Sinulla on tehtävään soveltuva kaupallinen koulutus, esimerkiksi laskentatoimen merkonomi tai tradenomi. Aikaisempi kokemus palkanlaskennasta on vahvaksi eduksi. Olet oma-aloitteinen, toimeen tarttuva ja yhteistyökykyinen tiimipelaaja. Työskentelet huolellisesti, ahkerasti ja joustavasti. Omaat erinomaiset vuorovaikutus- ja asiakaspalvelutaidot. Palkanlaskijan työtä rytmittävät toisinaan tiukatkin aikarajat, joten kykenet tehokkaaseen työskentelyyn myös kiiretilanteissa.

Tarjoamme monipuolisen ja itsenäisen tehtäväkentän sekä osaavan ja mukavan työyhteisön tuen Suomen suurim­massa kiinteistöjohtamisyrityksessä. Perehdytämme Sinut tehtäviisi ja tarjoamme koulutusta tarpeesi mukaan. Panostamme siihen, että viihdyt meillä. Huolehdimme hyvinvoinnistasi tarjoamalla taukojumppia, lounas- ja virike-edun sekä kattavan työterveyshuollon. Koska olemme iso konserni ja teemme yhteistyötä yli liiketoimintarajojen, apua ja tukea on aina saatavilla osaavilta ja ammattitaitoisilta kollegoilta

Kiinnostuitko? Jos koet olevasi sopiva lisäys joukkomme, haethan tehtävää viimeistään 5.2.2021 osoitteessa www.sympahr.net/public/pq.aspx?c308d935. Työ alkaa 15.2.2021 tai sopimuksen mukaan. Lisätietoja tehtävästä antaa talouspalvelupäällikkö Marianne Kostiander, marianne.kostiander@realia.fi.

Lue lisää Realia Isännöinnistä työpaikkana: www.realiaisannointi.fi/hae-mukaan-osaavaan-joukkoon