(Poistunut julkaisusta)

Palkanlaskija
Lassila & Tikanoja

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.1.2021

PALKANLASKIJA

 

Lassila & Tikanoja on palveluyritys, joka tekee kiertotaloudesta totta. Kaikki liiketoimintomme rakentavat tulevaisuuden kestävää kasvua kiertotalouteen ja sen tuomiin mahdollisuuksiin pohjaten. Yhdessä asiakkaidemme kanssa pidämme materiaalit ja kiinteistöt mahdollisimman pitkään tuottavassa käytössä sekä tehostamme raaka-aineiden ja energian käyttöä.

 

Haemme nyt palkanlaskentatiimiimme palkanlaskijaa. Työssäsi hoidat kokonaisvaltaisesti palkanlaskennan tehtäviä yhdessä muiden tiimisi asiantuntijoiden kanssa, pörssiyhtiön rytmin mukaisesti. Vastaat sovittujen palkanmaksuryhmien palkanlaskennasta ja asiakaspalvelusta organisaation esimies- ja HR-kentän suuntaan. Ajallaan ja oikein maksettu palkka sekä ystävällinen palvelu ovat meille laadukkaan palkanlaskennan kulmakiviä!

 

Toivomme, että sinulta löytyy jo kokemusta palkanlaskennan tehtävistä. Arvostamme kokemusta eri työehtosopimusten tulkinnasta, eikä työlainsäädäntökään ole sinulle vieras maailma. Sinulla on osaamista palkanlaskenta- ja HR-järjestelmien käytöstä sekä tuntemusta työajanhallinnan järjestelmistä. Pystyt myös ketterästi sopeutumaan erilaisiin palkanlaskennan toimintamalleihin ja prosesseihin. Kaupallinen koulutustausta erityisesti taloushallinnon alalta katsotaan eduksi. Itsenäinen, huolellinen, palvelualtis ja joustava tiimipelaaja pärjää meillä mainiosti. Pörssiyhtiössä tulee väistämättä eteen hektisiäkin tilanteita, jolloin huumorintajusi ja paineensietokykysi ovat myös arvokkaita ominaisuuksia.

 

Tehtävä on kokoaikainen ja vakituinen.

 

Tule mukaan tekemään L&T:n palkkiksesta entistäkin parempi! Jätä hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 22.1.2021. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

 

Mikäli sinulla on kysyttävää, ole ihmeessä yhteydessä joko Palkanlaskennan tiimiesimies Sari Sipilään (050 385 3934) tai Palkanlaskennan päällikkö Kristiina Sarantaukseen (040 679 0999).