(Poistunut julkaisusta)

Palkanlaskija
BDO Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.12.2020

BDO Oy:n Business Services & Outsourcing tiimi tarjoaa globaalisti toimiville yrityksille taloushallinnon sekä palkanlaskennan palveluita. Haluatko olla rakentamassa liiketoimintaamme globaalissa ympäristössä yhdessä muiden BDO:laisten kanssa?

Haemme nyt kasvavaan palkanlaskentatiimiimme

PALKANLASKIJAA

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen työskentelemään monipuolisissa palkanlaskennan tehtävissä. Tukenasi toimivat BDO:n huippuammattilaiset Suomessa sekä ulkomailla.
 

Roolisi BDO:lla

Työtehtäviisi kuuluu asiakasyritystemme työntekijöiden palkkojen laskeminen, palkkahallinnon raporttien laatiminen sekä muut palkkahallinnolliset tehtävät. Olemme suuntautuneet erityisesti ulkomaankomennuksiin ja kansainväliseen liikkumisen liittyviin palkkapalveluihin, joita tarjoamme asiakkaillemme standardipalkanlaskennan lisäksi.

Työskentelet osana palkanlaskennan tiimiämme, omien kansainvälisten asiakkuuksiesi parissa. Työssä tarvitaan itsenäistä otetta ja hyvää englannin kielen taitoa. Saat kattavan perehdytyksen tehtävääsi sekä asiantuntevan tiimin jatkuvan tuen. Työtehtäviäsi on mahdollista myös räätälöidä kiinnostuksesi ja osaamisesi pohjalta.
 

Tehtävässä onnistuaksesi toivomme sinulta

  • Soveltuvaa kaupallista koulutustaustaa. Suoritettu PHT-tutkinto katsotaan eduksi.
  • Muutaman vuoden kokemusta palkanlaskennan tehtävistä. Kokemus tilitoimistossa työskentelystä katsotaan eduksi.
  • Analyyttistä ja järjestelmällistä työotetta
  • Positiivista asennetta sekä hyviä vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa. Muun kielitaidon, erityisesti ruotsin, katsomme eduksi.
  • Haluat auttaa asiakkaita ja kollegoita oman työsi kautta, ’’People helping people achieve their dreams’’ -missiomme mukaisesti.
     

Tarjoamme sinulle

Monipuolisten, mielenkiintoisten ja itsenäisten työtehtävien lisäksi tarjoamme sinulle mukavan tiimin, kansainvälisen työympäristön, kattavan perehdytyksen sekä yksilöä arvostavan, mukavan ja joustavan työympäristön, jossa omalla osaamisellasi ja työpanoksellasi on merkitystä. Arvostamme itsenäistä työotetta ja vastuunottoa, ja haluamme tarjota sinulle aidon mahdollisuuden kasvaa alan asiantuntijaksi.

Meillä BDO:lla työntekijöidemme hyvinvointi on etusijalla, ja mahdollistamme työn ja vapaa-ajan yhteensovittamisen sekä etätyön kunkin asiantuntijan tarpeet huomioiden. Asiantuntijoidemme hyvinvointia tuemme mm. tarjoamalla mukavan työympäristön, kattavat työsuhde-etuudet ja työterveyshuollon.

Työpisteesi sijaitsee Helsingin Lauttasaaressa merellisessä ympäristössä hyvien kulkuyhteyksien päässä.
 

Miten haen?

Hae työpaikkaa 20.12.2020 mennessä täyttämällä hakemus tämän linkin kautta. Huomioimme vain rekrytointijärjestelmämme kautta jätetyt hakemukset. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja täytämme paikan sopivan kandidaatin löytyessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Alice Österman, 0400571824.