Palkanlaskija
Barona Finance Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 16.11.2020

Barona Finance ohjaa työelämän eri vaiheissa olevia taloushallinnon ja rahoituksen sekä liiketoiminnan kehityksen asiantuntijoita uusille innostaville urapoluille. Koska teknologinen kehitys muuttaa jatkuvasti taloushallinnon asiantuntijoiden työnkuvia ja luo uusia rooleja, autamme sinua viemään osaamisesi uusiin ulottuvuuksiin ja yritysten tarpeita parhaiten palvelevaksi.

Haemme asiakkaillemme palkanlaskennan osaajia sekä määräaikaisiin että vakituisiin työsuhteisiin Tampereen alueelle Asiakkainamme on yrityksiä aina pienemmistä toimijoista isoihin pörssiyrityksiin. Asiakasyritysten toimialoina on edustettuna esimerkiksi teollisuus, rakennus, rahoitus, kaupan ala, IT ja muut palvelualan toimijat. Työnhaku voi olla kohdallasi ajankohtaista joko nyt tai myöhemmin tänä vuonna. Rekrytoimme osaajia sekä suoraan asiakkaillemme että projektityöntekijöiksi.

Työtehtäviisi voi kuulua esimerkiksi kuukausi/tunti/provisio palkkojen laskentaa, TES-neuvontaa, lomakertymien laskentaa, osallistumista erilaisiin sisäisiin kehityshankkeisiin sekä järjestelmäprojekteihin, yhteistyötä sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa, asiakaspalvelua, palkkatodistusten tekoa työttömyyskassoille sekä KELA- ja tapaturmailmoitusten tekoa. Voit olla joko aloitteleva palkanlaskija tai jo pitkän kokemuksen omaava palkanlaskennan rautainen ammattilainen. Osaamisen mukaan tehtävät voivat painottua enemmän avustavampiin tehtäviin tai kokonaisvaltaiseen vastuuseen palkanlaskennasta ja sen kehittämisestä.

Tehtävän menestyksekäs suorittaminen edellyttää, että sinulla on aiempaa kokemusta palkanlaskennan tehtävistä. Olet käyttänyt yhtä tai useampaa työehtosopimusta ja tunnet niiden soveltamisen sekä niihin liittyvän neuvonnan. Sinulla on hyvät excel-taidot ja olet käyttänyt aiemmin jotakin palkanlaskennan ohjelmaa (esim. Mepco, Personec W).

Työntekijänä olet itsenäinen ja haluat ottaa vastuuta omasta tehtäväkokonaisuudestasi. Omaat hyvän paineensietokyvyn ja kykenet mukautumaan tilanteen vaatimusten mukaisesti. Olet valmis oppimaan uusia asioita ja heittäytymään myös niihin tehtäviin, jotka eivät vahvimpaan osaamiseesi vielä kuulu. Lisäksi koet tärkeänä tarkan ja huolellisen työotteen, etkä pelkää nostaa esille mahdollisia haasteita tai kysymyksiä itse työssä tai luvuissa. Arvostamme suomen kielen taidon ohella myös englannin, ruotsin ja muiden kielten osaamista.

Tarjoamme sinulle kauttamme mahdollisuuksia kehittää omaa ammattitaitoasi sekä päästä hyödyntämään jo omaa olemassa olevaa osaamista laajasti eri asiakasyrityksissämme. Mahdollisen määräaikaisen projektityön jälkeen sinulla on mahdollisuus työllistyä joko muille asiakkaillemme tai kyseiseen asiakasyritykseen, mikä tarjoaa varmasti pidemmälläkin tähtäimellä kehitysmahdollisuuksia. Haluamme toimia urakumppaninasi urasi eri vaiheissa ja tukea osaamisesi kehittämisessä.

Jos kiinnostuit, jätä tietosi järjestelmään jo tänään. Käymme hakemuksia läpi ja kutsumme potentiaalisia hakijoita tilanteen mukaan avoimeen haastatteluun. Olemme hakijoihin myös suoraan yhteydessä sopivien tehtävien tullessa hakuun.

Haluamme turvata terveytesi ja varmistaa yhdenvertaisen haastattelukokemuksen hakijoille myös koronaviruksen aikana. Niinpä Baronalle hakeminen on helppoa myös poikkeuksellisessa tilanteessa. Rekrytoinneissa hyödynnämme puhelimen lisäksi videokysymyksiä tai -haastattelua. Se on vaivatonta ja turvallista!

Lisätietoja sähköpostitse
Anu Päivinen, anu.paivinen@barona.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot