(Poistunut julkaisusta)

Palkanlaskija
Elimäen Kiinteistökeskus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.11.2020

Elimäen Kiinteistökeskus Oy
Elimäen Kiinteistökeskus Oy on täyden palvelun yritys, joka on perustettu vuonna 1993 jatkamaan vuonna 1958 aloitettua kirjanpitopalvelua ja 1984 aloitettua kiinteistönvälityspalveluja. Toimipisteet sijaitsevat Elimäellä ja Korialla. Yritys tarjoaa ammattitaitoista kiinteistönvälitystä, isännöintiä ja tilitoimistopalveluja eri toimialojen asiakkaille.

Toimenkuva
Haemme asiakkaallemme Elimäen Kiinteistökeskus Oy:lle ammattitaitoista palkanlaskijaa. Pääasiallinen tehtäväsi on asiakasyritysten palkanlaskenta ja siihen liittyvä raportointi. Vastaat myös tes-tulkinnoista ja itsenäisen palkanlaskentatyön lisäksi autat tarvittaessa myös muita tiimin jäseniä kirjanpidon tehtävissä. Toimiston yritysasiakkaat ovat eri toimialoilta, joten useamman työehtosopimuksen tunteminen on ehdottomasti eduksi.

Käytät työssäsi Visman Procounter -ohjelmaa.

Odotamme sinulta
Edellytämme aikaisempaa työkokemusta palkanlaskennasta sekä alalle soveltuvaa koulutusta (taloushallinnon tradenomi/merkonomi). Kirjanpitotaito ja aiempi työskentely tilitoimistossa katsotaan eduksi.

Tietotekniikan käytössä olet riittävän harjaantunut, jotta työsi tekeminen on sujuvaa. Toimit asiakaslähtöisesti positiivisella asenteella, olet hyvä työkaveri sekä huolellinen ja tarkka myös kiireisinäkin työpäivinä.

Muut tiedot
Saat tehtäviin täyden tuen ja perehdytyksen sekä mahdollisuuden työskennellä nykyaikaisilla työmenetelmillä ammattitaitoisessa tiimissä. Työ alkaa 6 kk:n määräaikaisella sopimuksella, jonka jälkeen on mahdollisuus vakinaistua tehtävään.

Hae tehtävään täyttämällä sähköinen hakemuksesi os. www.vmp.fi ja liitä hakemukseesi CV. Jos sinulta jo löytyy asiointiprofiili meillä, niin käythän päivittämässä tietosi ajan tasalle.

Lisätietoja tehtävästä saat os. kirsi.lantta@eezy.fi. Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä ja työn aloitus on sopimuksen mukaan.

Eezy Oyj on Suomen monipuolisin henkilöstöpalveluja tarjoava yritys, joka tuntee työelämän Hangosta Utsjoelle ja työllistää noin 30 000 ihmistä. Vuonna 2018 yhteenlaskettu liikevaihtomme oli noin 300 miljoonaa euroa, ja kasvumme jatkuu. Tavoitteenamme on olla markkinajohtaja Suomessa vuoteen 2022 mennessä.

Kesto
6 kk, vakinaistuva

Lisätietoja
Kirsi Lantta, kirsi.lantta@eezy.fi, 050 414 6369

Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 26.11.2020 mennessä.