(Poistunut julkaisusta)

Palkanlaskija
Attendo

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.10.2020

Tiesitkö, että meillä Attendon Oulun Palvelukeskuksessa työskentelee noin 50 talous- ja palkkahallinnon osaajaa? Tule mukaan muutosmatkallemme ja liity osaavaan joukkoomme!

Etsimme nyt uutta palkanlaskennan ammattilaista Ouluun. Tehtävässäsi vastaat sinulle nimetyiden yksiköiden palkanlaskennasta. Tehtäviisi kuuluvat myös kuukausittaiset tilitykset ja raportoinnit. Huolehdit lisäksi erilaisten viranomaisilmoitusten tekemisestä ajallaan ja avustat esimiehiä erilaisissa palkanlaskentaan liittyvissä kysymyksissä. Työsi on vaihtelevaa ja tueksesi saat osaavan, lämminhenkisen ja rennon tiimin.

Odotamme sinulta palkanlaskennan osaamista ja kaupallista koulutusta. Työlainsäädäntö ja tes-tulkinnat ovat sinulle tuttuja, työskentelet taitavasti uusien järjestelmien parissa ja työotteeltasi olet palveluhenkinen, tarkka ja järjestelmällinen. Päivät ovat vaihtelevia ja toisinaan hektisiä, joten sinulla on kykyä säilyttää positiivinen asenne myös kiiretilanteissa. Mepco-järjestelmän ja yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen tunteminen katsotaan eduksi.

Lisätietoja tehtävästä antaa palkkahallintopäällikkö Jenni Perälä, puh. 044 786 7941

  • 4.11. klo 13-15
  • 10.11. klo 10-12


Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin 15.11. mennessä ja liitä mukaan CV:si sekä palkkatoive.