(Poistunut julkaisusta)

Palkanlaskija
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.11.2020

Oletko juuri sinä etsimämme palkanlaskija? 

Etsimme nyt useampaa palkanlaskijaa Monetra Pirkanmaa Oy:lle  määräaikaiseen työsuhteeseen.

Monetra-yhtiöt tuottavat asiakkailleen talous- ja henkilöstöhallinnon palveluita sekä kattavan valikoiman muita tukipalveluita. Monetra-konserni koostuu neljästä alueyhtiöistä. Monetra Pirkanmaa on vahvasti kasvava ja kehittyvä organisaatio. Pirkanmaalla työskentelee 220 talous- ja henkilöstöhallinnon palveluiden ammattilaista. Meillä voit työskennellä Tampereen, Sastamalan tai Parkanon toimipisteissä ja useissa tehtävissä myös paikkariippumattomasti.

Onko sinulla aikaisempaa kokemusta palkanlaskennan tehtävistä? Onko työlainsäädäntö sekä työehtosopimusten tulkinta sinulle tuttua? Rakastatko numeroita? Oletko huolellinen sekä reipas tekijä ja haluat kehittää palkanlaskennan osaamistasi entisestään? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme palkanlaskennan ammattilainen, joten jatka lukemista!

Tehtävä sisältää palkkojen laskentaa sekä siihen liittyviä kuukausittaisia raportoinnin tehtäviä ja asiakkaiden neuvontaa palkkajärjestelmän käytössä.

Arvostamme:
- kaupallista koulutusta esim. merkonomi tai tradenomi
- aikaisempaa työkokemusta palkanlaskennasta ja muista taloushallinnon tehtävistä
- hyviä yhteistyötaitoja
- täsmällisyyttä tehtävien tekemiseen vastuuntuntoisesti
- kokemusta Personec F ja ESS järjestelmistä

Tarjoamme sinulle:
- mielenkiintoisen tehtävän palkanlaskennan parissa
- tilaisuuden työskennellä isossa organisaatiossa

Hakuprosessi:
Rekrytointi tehdään yhteistyössä WorkPowerin kanssa, tartu toimeen ja lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen pikaisesti osoitteessa www.workpower.fi tai sähköpostilla osoitteeseen jonna.kanerva@workpower.fi. Kerro hakemuksessasi meille palkanlaskijan osaamisestasi ja siitä miksi juuri sinä olet hyvä palkanlaskija. Tehtävät täytetään sopivan henkilön löydyttyä ja työt voi aloittaa heti.

Lisätietoja:
Heräsikö sinulla kysyttävää? Lisätietoja HR-koordinaattori Jonna Kanerva, jonna.kanerva@workpower.fi tai 045 139 7492. (yhteydenotot arkisin klo 8-16)

Avainsanat: palkanlaskija, taloushallinto, Personec F, ESS, avoimet työpaikat