(Poistunut julkaisusta)

Palkanlaskija
Ylioppilaiden terveydenhoitosäätiö (YTHS)

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.10.2020

Haemme nyt kokoaikaista palkanlaskijaa määräaikaiseen työsuhteeseen Töölön palvelupisteelle. Aloitus tehtävässä on marras- joulukuun aikana ja sopimus tehdään 31.8.2021 asti.

Tulet osaksi palkanlaskennan tiimiä, jossa on jo ennestään kaksi henkilöä. Tiimistäsi toinen työskentelee kanssasi Töölön palvelupisteessä ja antaa tehtävään kattavan perehdytyksen. Lisäksi toimit tiiviissä yhteistyössä henkilöstöhallinnon ja esihenkilöiden kanssa ja vastaat myös palkansaajien kysymyksiin auttaen heitä tarvittaessa.

Toivomme sinulta jo muutaman vuoden kokemusta palkanlaskennan tehtävistä ja soveltuvaa koulutusta. Tehtävässä tulet toimeen sujuvalla suomen kielellä. Käytössämme on Populus palkanlaskentaohjelma ja tulevaisuudessa myös Sympa HR, joten aikaisemmasta kokemuksesta järjestelmien parissa on hyötyä tehtävässä. Työyhteisönä toivomme hyviä vuorovaikutustaitoja, positiivista asennetta ja kehitysmyönteisyyttä. 

Heräsikö kysyttävää? Lisätietoja tehtävästä antavat palkanlaskija Eeva Saares, puh. 0467101243 ja henkilöstö- ja lakiasiainjohtaja Anne Tomperi, puh. 0451831352. Tavoitat Eevan puhelimitse ma-ke klo. 13–14 ja Annen 23.10 klo. 12–13 tai sähköpostilla etunimi.sukunimi@yths.fi 

Rekrytointiaikataulu:
Jätäthän tietosi "hae" -linkin kautta viimeistään sunnuntaina 25.10.2020. Olemme yhteydessä kaikkiin hakijoihin viimeistään hakuajan jälkeen. Rekrytointiprosessissa voidaan hyödyntää etäyhteydellä tapahtuvia haastatteluita, mikäli henkilön sijaintipaikka tai vallitseva tilanne sitä edellyttävät.