(Poistunut julkaisusta)

Palkanlaskija
Adecco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.10.2020

Etsimme asiakkaillemme reippaita, motivoituneita ja toimeen tarttuvia palkanlaskennan osaajia määräaikaisiin työsuhteisiin. Työskentelypaikat sijaitsevat pääkaupunkiseudulla. Tehtävien sisältö ja vaatimustaso vaihtelee työskentelypaikoittain.

Odotamme sinulta aktiivista, positiivista ja itseohjautuvaa asennetta työtä kohtaan. Voit olla esimerkiksitai taloushallinnon tutkinnon suorittanut. Voit olla myös pitkän linjan tekijä, jolla osaaminen on karttunut työssä. Sinulla on perusymmärrys ja käytännön kokemusta palkanlaskennasta. Olet hakemamme henkilö, jos nautit numeroiden kanssa työskentelystä, tartut työhön kuin työhön tarmokkaasti sekä hoidat työsi huolellisesti alusta loppuun. Suomen kielen taitosi on sujuva ja hallitset näppärästi tavallisimmat toimisto-ohjelmat sekä palkkahallinnon ohjelmista esimerkiksi Mepcon tai Ticonin. Englannin kielen osaamisen katsomme eduksesi.

Tarjoamme sinulle hienon mahdollisuuden kehittää ammatillista osaamistasi ja tutustua uusiin yrityksiin. Kuka tietää, vaikka tästä lähtisi uusi suunta urallesi!

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi mahdollisimman pian Adeccon kotisivujen kautta osoitteessa www.adecco.fi, kuitenkin viimeistään 14.10.2020 mennessä. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien kandidaattien löydyttyä. Toimi nopeasti, panostasi tarvitaan nyt!