Palkanlaskija
Realia Isännöinti Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.6.2020

Etsimme nyt joukkoamme vahvistamaan Kemin toimistollemme

PALKANLASKIJAA

vastaamaan asiakasyhtiöidemme palkan- ja palkkioidenlaskennasta.

Kemin toimistomme sijaitsee osoitteessa Kauppakatu 5, 2.krs.  Kemin talouspalveluiden tiimissä työkentelee 10 kirjanpitäjää, jotka hoitavat asiakasyhtiöiden taloustehtäviä yhteistyössä isännöitsijöiden ja kiinteistösihteereiden kanssa.

Tehtäviisi kuuluu asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöiden palkanlaskenta. Hallitset palkanlaskennan osa-alueet ja olet innokas kehittämään uutta palkka- ja palkkiolaskennan prosessiamme. Vastaat siitä, että sisäiset ja ulkoiset asiakkaamme saavat asiakaslupauksemme mukaisen aktiivisen ja asiakaslähtöisen palvelun.

Sinulla on tehtävään soveltuva kaupallinen koulutus, esimerkiksi laskentatoimen merkonomi tai tradenomi. Aikaisempi kokemus palkanlaskennasta on vahvaksi eduksi. Olet oma-aloitteinen, toimeen tarttuva ja yhteistyökykyinen tiimipelaaja. Työskentelet huolellisesti, ahkerasti ja joustavasti. Omaat erinomaiset vuorovaikutus- ja asiakaspalvelutaidot. Palkanlaskijan työtä rytmittävät toisinaan tiukatkin aikarajat, joten kykenet tehokkaaseen työskentelyyn myös kiiretilanteissa.

Tarjoamme monipuolisen ja itsenäisen tehtäväkentän sekä osaavan ja mukavan työyhteisön tuen. Perehdytämme Sinut tehtäviisi ja tarjoamme koulutusta tarpeesi mukaan sekä ison talon henkilöstöedut.

Kiinnostuitko? Jos koet olevasi sopiva lisäys joukkomme, hae tehtävää viimeistään 5.7.2020 osoitteessa www.sympahr.net/public/pq.aspx?766b4bf6. Haastattelut ovat heinä-elokuun vaihteessa ja tehtävä alkaa 1.9.2020. Lisätietoja tehtävästä antaa sähköpostitse talouspalvelupäällikkö Marianne Kostiander, marianne.kostiander@realia.fi.

Lue lisää Realia Isännöinnistä työpaikkana: www.realiaisannointi.fi/hae-mukaan-osaavaan-joukkoon

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot