(Poistunut julkaisusta)

Palkanlaskija
Barona Finance Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.5.2020

Oletko etsimässä uusia haasteita palkanlaskennan parissa? Lue lisää mitä voimme sinulle tarjota.

Etsimme nyt asiakkaallemme ammattitaitoista palkanlaskijaa kuukausipalkkojen ja tuntipalkkojen laskentaan. Työpaikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä jonkin verran Oulun keskustan ulkopuolella. Työ on kokopäiväinen ja kestää alustavasti elokuun 2020 loppuun saakka.

Sovit tehtävään mainiosti, mikäli sinulla on jo kokemusta kuukausipalkkojen ja tuntipalkkojen laskennasta (3-5 vuotta) ja olet tottunut tulkitsemaan eri toimialojen työehtosopimuksia.

Tämä työ tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoa sekä päästä hyödyntämään omaa olemassa olevaa osaamista. Työnkuva on monipuolinen, joten yksikään päivä ei ole samanlainen. Pääset osaksi innokasta, osaavaa ja motivoitunutta taloustiimiä, jossa ihmiset viihtyvät yhdessä ja auttavat toisiaan kiiretilanteissa.

Pääasiallinen työtehtäväsi on vastuu palkanlaskennasta. Vastaat myös ilmoituksista verottajalle sekä hoidat Kela- ja tapaturmailmoitukset. Pääasiallisena työkalunasi on Digia -järjestelmä.

Työntekijänä olet itsenäinen ja haluat ottaa vastuuta omasta tehtäväkokonaisuudestasi. Omaat hyvän paineensietokyvyn ja kykenet mukautumaan tilanteen vaatimusten mukaisesti. Olet valmis oppimaan uusia asioita ja heittäytymään myös niihin tehtäviin, jotka eivät vielä kuulu vahvimpaan osaamiseesi. Lisäksi koet tärkeänä tarkan ja huolellisen työotteen, etkä pelkää nostaa esille mahdollisia haasteita tai kysymyksiä. Tehtävässä vaaditaan sujuvaa suomen kielen taitoa.

Kiinnostuitko? Lähetä CV:si ja vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen 7.6.2020 mennessä. Huomioithan, että käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja haastattelemme soveltuvat hakijat pikaisella aikataululla.