(Poistunut julkaisusta)

Palkanlaskija
Barona Finance Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.5.2020

Barona Finance ohjaa työelämän eri vaiheissa olevia taloushallinnon ja rahoituksen sekä liiketoiminnan kehityksen asiantuntijoita uusille innostaville urapoluille. Koska teknologinen kehitys muuttaa jatkuvasti taloushallinnon asiantuntijoiden työnkuvia ja luo uusia rooleja, autamme sinua viemään osaamisesi uusiin ulottuvuuksiin ja yritysten tarpeita parhaiten palvelevaksi.

Haemme asiakkaillemme palkanlaskennan osaajia sekä määräaikaisiin että vakituisiin työsuhteisiin Uudellemaalle, Kanta-Hämeeseen, Pirkanmaalle ja Varsinais-Suomeen. Asiakkainamme on yrityksiä aina pienemmistä toimijoista isoihin pörssiyrityksiin. Asiakasyritysten toimialoina on edustettuna esimerkiksi teollisuus, rakennus, rahoitus, kaupan ala, IT ja muut palvelualan toimijat. Työnhaku voi olla kohdallasi ajankohtaista joko nyt tai myöhemmin tänä vuonna. Rekrytoimme osaajia sekä suoraan asiakkaillemme että projektityöntekijöiksi.

Tehtävissäsi vastaat päivittäisistä palkanlaskennan tehtävistä, joihin voi kuulua palkka-aineiston valmistelu, palkka-ajot, viranomaisraportointi ja työehtosopimusten sekä työlainsäädännön tulkinta.

Sinä voit olla joko urasi alkuvaiheessa oleva tai jo kokenut taloushallinnon ammattilainen. Tärkeintä on positiivinen ja proaktiivinen asenne sekä halu kehittyä ja kehittää. Työskentelet ratkaisukeskeisesti ja haluat aidosti selvittää työhön liittyviä ongelmia. Omaat myös hyvät tiimityöskentelytaidot ja halua tehdä yhteistyötä muiden kanssa. Sinulla tulisi olla aiempaa kokemusta palkanlaskennan tehtävistä ja ymmärrystä prosessin eri vaiheista. Kommunikoit sujuvasti suomen ja englannin kielellä.

Tarjoamme sinulle kauttamme mahdollisuuksia kehittää omaa ammattitaitoasi sekä päästä hyödyntämään jo omaa olemassa olevaa osaamistasi laajasti eri asiakasyrityksissämme. Mahdollisen määräaikaisen projektityön jälkeen sinulla on mahdollisuus työllistyä joko muille asiakkaillemme tai kyseiseen asiakasyritykseen, mikä tarjoaa varmasti pidemmälläkin tähtäimellä kehitysmahdollisuuksia. Haluamme toimia urakumppaninasi urasi eri vaiheissa ja tukea osaamisesi kehittämisessä.

Haluamme turvata terveytesi ja varmistaa yhdenvertaisen haastattelukokemuksen hakijoille myös koronaviruksen aikana. Niinpä Baronalle hakeminen on helppoa myös poikkeuksellisessa tilanteessa. Rekrytoinneissa hyödynnämme puhelimen lisäksi videokysymyksiä tai -haastattelua. Se on vaivatonta ja turvallista!

Jos kiinnostuit, jätä tietosi järjestelmään jo tänään. Käymme hakemuksia läpi ja toteutamme potentiaalisten hakijoiden kanssa tilanteen mukaan avoimia haastatteluja. Olemme hakijoihin myös suoraan yhteydessä sopivien tehtävien tullessa hakuun.