(Poistunut julkaisusta)

Palkanlaskija
TW-Laskentapalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.5.2020

Etsimme kokenutta ja motivoitunutta

palkanlaskennan asiantuntijaa

joka ymmärtää työn vaatimukset ja kokee olevansa oikealla alalla. Hallitset palkanlaskennan koko prosessin ja olet perehtynyt työlainsäädäntöön ja työehtosopimuksiin. Sinulta ei mene sormi suuhun vaativissakaan tilanteissa ja osaat ottaa muuttuvat tilanteet vastaan rauhallisin mielin. Mepco-osaaminen lasketaan eduksi.
Mikäli kokemuspohjasi palkanlaskennan tehtävissä on ohuempi, ovat motivaatiosi, asenteesi ja oppimiskykysi ratkaisevassa asemassa.

Luonteeltasi olet vastuuntuntoinen ja tunnollinen ja sanaasi voi luottaa. Olet innokas tarttumaan työhön ja kehittymään ammattilaisena. Ymmärrät myös hyvän työilmapiirin merkityksen ja koet olevasi reilu ja mukava työkaveri. Sinulla on myös kaupallinen koulutus.

Mitä tarjoamme?

Meillä ymmärretään elämää! TW-Laskennassa työntekijä on aina arvokas ja ymmärrämme, että elämäntilanteet saattavat vaihdella ja elämää on toimiston ulkopuolellakin. Yrityksemme vakaa pohja takaa sinulle turvallisen työpaikan.

Vastuullista työtä tasapainoittamaan tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen, ergonomiset ja nykyaikaiset työvälineet, joustavat työajat, järjestämme tapahtumia henkilöstöllemme ja muistamme ettei töitä tehdä otsa rypyssä. Haluamme huolehtia henkilöstömme hyvinvoinnista myös liikunta- ja lounasedun keinoin. Ammatillinen kasvu ja erilaiset urapolut ovat meillä myös mahdollisia.

Oletko etsimämme palkanlaskennan rautainen ammattilainen tai tulevaisuuden lupaus?

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 30.5.2020 mennessä. Työ alkaa mahdollisimman pian.

Lisätietoja tehtävästä saat henkilöstöasiantuntija Ulla Hyttiseltä (ulla.hyttinen@tw-laskenta.fi / 03 270 2734).