(Poistunut julkaisusta)

Palkanlaskija
Verkkokauppa.com Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.3.2020

Nyt haussa Verkkokauppa.com Oyj:n Helsingin pääkonttoriin määräaikaiseen työsuhteeseen


PALKANLASKIJA


Oletko sinä etsimämme tiimipelaaja?


Haemme kokoaikaista palkanlaskijaa määräaikaiseen äitiyslomasijaisuuteen. Toivomme, että olisit innostunut tehtävästäsi, omaat kyvyn olla järjestelmällinen, sekä palveluhenkinen ja olisit motivoitunut oppimaan hurjasti uutta, sekä viihtyisit nopeatempoisessa työympäristössämme. Saat kaiken tuen tehtävääsi pienestä, mutta tehokkaasta HR:n palkka- ja työsuhdeneuvontatiimistämme, joiden kollega tulet myös tehtävässäsi olemaan.
Tehtäviisi kuuluvat yhtiön henkilöstön palkanlaskenta, työehtosopimuksen tulkinta, esimiesten neuvonta työsuhdeasioissa sekä monipuoliset palkkahallinnon muut tehtävät. Tehtävässä saat myös mahdollisuuden osallistua monipuolisiin projekteihin sekä kehittää omaa osaamistasi sinua kiinnostavaan suuntaan.


Luemme eduksesi:


• Aikaisemman työkokemuksen palkanlaskennan ja palkkahallinnon tehtävistä sekä kyvyn vastata perehdyttämisen jälkeen itsenäisesti yrityksen palkanlaskennan tehtäväkokonaisuudesta ja arjen pyörittämisestä
• Kaupan työehtosopimuksen tulkintakokemuksen ja työlainsäädännön tuntemisen
• Tarkan, vastuullisen ja oma-aloitteisen työskentelyotteen
• Hyvät IT-taidot ja kyvyn omaksua sovelluksia: Excel-osaaminen sekä Mepcon palkanlaskenta- ja HRM-järjestelmätuntemus luetaan eduksi
• Tehtävään soveltuvaa koulutusta, esimerkiksi tradenomi tai kaupallinen koulutus
• Hyvät asiakaspalvelu- ja neuvottelutaidot sekä tiimityöhenkisyyden
• Vahvan kiinnostuksen palkanlaskentaa kohtaan


Etsimämme henkilö on mahdollisesti vastavalmistuva palkkahallinnon osaaja tai muutaman vuoden kokenut palkanlaskija. Lisäksi arvostamme oma-aloitteista ja proaktiivista työskentelyotetta erilaisten asioiden selvittämisessä ja tarvittavan tiedon hakemisessa.


Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä nuorekkaassa, menestyvässä ja vahvasti kasvavassa yrityksessä. Mahdollistamme mielenkiintoisen ja haastavan työn palkkahallinnon tehtävien parissa mukavien työkavereiden kanssa. Lisäksi tarjoamme hyvät henkilöstöedut.


Tartu tilaisuuteen ja hae tehtävään lähettämällä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoivomuksineen 12.4.2020 mennessä otsikolla Palkanlaskija osoitteeseen elina.okonhovi@verkkokauppa.com. Teemme valinnan heti sopivan hakijaehdokkaan löydyttyä, joten toimithan ripeästi.


Lisätietoja tehtävästä antaa työsuhdepäällikkö Elina Okonhovi sähköpostitse elina.okonhovi@verkkokauppa.com