(Poistunut julkaisusta)

Palkanlaskija
Aro-Yhtymä Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.3.2020

Aro-Yhtymä Oy etsii

PALKANLASKIJAA kesätyöhön ajalle 1.6. – 31.8.2020.

Työkenttänäsi on tytäryhtiömme Autokeskus, joka on täyden palvelun autokauppaketju. Autokeskus työllistää noin 500 henkilöä, muun muassa mekaanikkoja, auto-, varaosa- ja huoltomyyjiä, myyntisihteereitä ja taloushallinnon ammattilaisia. 

Toivomme, että sinulla on jo hieman kokemusta palkanlaskennasta, mieluiten tuotantoympäristöstä ja autoalalta. Tuleva työsi sisältää Autokeskuksen koko henkilöstön palkanlaskentaa kesälomakaudella. Saat tehtävääsi hyvän perehdytyksen, mutta työssäsi tarvitset ymmärrystä palkanlaskennan prosesseista ja työlainsäädännöstä. Personec W -palkkajärjestelmän osaaminen on ehdoton etu, mutta ei välttämättömyys.

Työskentelyäsi kuvaavat sanat vastuuntuntoinen, tarkka ja tunnollinen. Tartut innokkaasti työhön ja teet lupaamasi. Tarjoamme sinulle kesätyön HR-tiimissä, jossa pääset varmasti syventämään palkanlaskijan kokemustasi. Työpiste sijaitsee Helsingin Konalassa.

Oletko etsimämme rautainen ammattilainen tai tulevaisuuden lupaus? Motivaatio, oppimiskykysi ja asenteesi ovat tärkeintä tehtävässä onnistumista ajatellen. Lähetä hakemuksesi pian, etenemme hakuprosessissa heti sopivien hakijoiden kanssa. Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstö- ja viestintäjohtaja Maikki Salminen, maikki.salminen@aro.fi, p. 040 576 8940.