(Poistunut julkaisusta)

PALKANLASKIJA
Betset-yhtiöt

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.3.2020

Betset-yhtiöiden henkilöstö- ja viestintätiimi vastaa keskitetysti kaikkien Betset-yhtiöiden yritysten henkilöstö- ja palkkahallinnosta sekä sisäisestä ja ulkoisesta viestinnästä ja markkinoinnista. Palkkahallintomme vastaa noin 350 tuntipalkkaisen ja 100 kuukausipalkkaisen palkanlaskennasta.

Haemme PALKANLASKIJAA määräaikaiseen työsuhteeseen, joka alkaa sopimuksen mukaan huhti-toukokuussa ja jatkuu elo-syyskuuhun. Ensisijainen työntekopaikka on Nurmijärven tai Vierumäen tehdas, mutta kyseeseen voi tulla myös Turun tai Mikkelin tehdas. Työaika on liukuva ja työskentelemme joustavasti työtilanteen mukaan.

Työtehtäviisi kuluu:
- palkka-aineistojen käsittely
- työehtosopimusten tulkinta
- tunti- ja kuukausipalkkojen laskenta
- hakemusten käsittely, tilastointi ja tilitykset, raportointi ja arkistointi
- tilanteen mukaan avustavat henkilöstöhallinnon tehtävät

Toivomme sinulta:
- kokemusta palkanlaskennasta tai taloushallinnollisista tehtävistä tai tehtävään soveltuvaa koulutusta sekä kiinnostusta palkanlaskentaan
- tietoteknistä osaamista (erityisesti MS Office / Excel)
- pitkäjänteisyyttä ja paineensietokykyä
- järjestelmällisyyttä, tarkkuutta ja huolellisuutta

Olet vastuuntuntoinen ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot. Viestit sujuvasti suomeksi (muu kielitaito on etu muttei välttämätöntä) ja työskentelet tiiviissä yhteistyössä esimiesten kanssa.

Betset-yhtiöillä on käytössä Sonet Premium -palkanlaskentaohjelma ja Flexim-työajanhallintajärjestelmä. Tehtävässäsi raportoit henkilöstöjohtajalle ja työssäsi sinua ohjaa palkkahallinnon asiantuntijamme.

Lisätietoja tehtävästä antaa Betset-yhtiöiden palkkahallinnon asiantuntija Sini Granlund (p. 040 3434 332) arkisin kello 8.00–9.00.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetä vapaamuotoinen työhakemus palkkatoiveineen osoitteeseen rekry@betset.fi otsikolla ”Palkanlaskija” 18. maaliskuuta 2020 mennessä. Työhaastattelut pidämme perjantaina 20. maaliskuuta 2020 Vierumäen tehtaalla.