(Poistunut julkaisusta)

Palkanlaskija
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.3.2020

Oletko numerotarkka ja omatoiminen tiimipelaaja vailla uusia haasteita? Hallitsetko hyvin kokonaisuuksia ja tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa? Etsimme asiantuntevaa, hyvän asiakaspalveluasenteen omaavaa palkanlaskijaa Vantaan toimipisteeseemme määräaikaiseen työsuhteeseen 30.9.2021 asti.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä asiantuntevassa palkanlaskenta tiimissä ammattitaitoisten kollegoiden kanssa. Meillä saat mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi ja käytössäsi ovatkin hyvät ja nykyaikaiset työkalut, jotta onnistut omassa tehtävässäsi. Meillä toimii myös aktiivinen Caveri-kerho, tuemme liikuntaharrastuksia ja toimistollamme on vapaassa käytössä kuntosali sekä ohjattuja liikuntaryhmiä. Ja mikä parasta, aivan mahtavat työcaverit! Tutustu meihin: https://www.caverion.fi/tietoa-caverionista/toihin-caverionille/caverikirja

Palkanlaskijana työtehtäviisi kuuluu palkanlaskenta ja tietojen ylläpito CGI-palkat järjestelmällä sekä SAP:ssa. Sinulta luonnistuu palkka-ajot, erilaisten tilastojen ja raporttien ajaminen sekä tilinpäätökset. Pystyt TES tulkintaan, asiakaspalveluun ja myös Kela- ja tapaturmahakemusten tekeminen ovat sinulle tuttua.

Menestyäksesi tehtävässä sinulla tulee olla muutaman vuoden kokemus vastaavista tehtävistä. Olet työtavoiltasi huolellinen ja joustava organisoija. Sinulta löytyy sopiva kaupallinen koulutus (merkonomi, trademomi). Omaat hyvät IT-taidot ja hallitset hyvin MS-Office-ohjelmistot sekä SAP-järjestelmän palkanlaskennan käytön. Katsomme eduksesi sujuvan englannin kielen taidon sekä kokemuksen CGI-palkat järjestelmän käytöstä.

Hae tehtävää 24.3.2020 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen oheisen linkin kautta. Haastattelemme hakijoita jo hakuajalla.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta yksikönpäällikkö Milla Halme, p. 050 537 8697. #LI-TN1