(Poistunut julkaisusta)

Palkanlaskija
Securitas

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.2.2020

Joka päivä, kaikkialla maailmassa arjen sankarimme saavat ihmiset tuntemaan olonsa turvallisemmaksi. Nyt sinäkin voit liittyä joukkoomme. Tällä hetkellä etsimme:

Palkanlaskijaa Helsinkiin

Securitas on Suomen johtava turvallisuuspalveluyritys. Tuotamme monipuolisia, laadukkaita ja yksilöllisiä turvallisuuspalveluja yrityksille, yhteisöille ja julkisen sektorin tarpeisiin. Uskomme teknologian muuttavan ja lisäävän turvallisuusvalvonnan mahdollisuuksia laaja-alaisesti. 

Kolmihenkinen palkkatiimimme toimii yhteistyössä henkilöstösuunnittelijoidemme, esimiestemme ja taloushallintomme kanssa. Tiimin vastuualueeseen kuuluu koko henkilöstömme palkanmaksuun liittyvät tehtävät, joiden tavoitteena on aina palkanmaksu oikein ja ajallaan.

Toivomme sinulta

Tehtävää tukeva koulutuksesi (esim. merkonomi, tradenomi) antavat hyvän tietopohjan, ja aiempi työkokemuksesi palkanlaskennan tai henkilöstösuunnittelun parissa auttavat sinua käytännössä työlainsäädäntöön sekä työehtosopimuksiin liittyvien koukeroiden kanssa. Päivittäisiä työvälineitämme ovat muun muassa, Mepco ja WFM, O365 joiden aiempi käyttökokemuksesi auttavat sinut nopeammin alkuun.

Töitä tehdään itsenäisesti, mutta kaikki palkkatiimimme jäsenet auttavat ja sijaistavat vastavuoroisesti toisiaan. Hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot, tehokkuus ja tarkkuus ovat siis myös tarpeen. Toivomme, että pulmatilanteissa sormi ei mene suuhusi, vaan otat ongelman ratkaistavaksesi ja säilytät positiivisen asenteeseesi myös muuttuvissa tilanteissa. Kiteytys etsimästämme on ”Palkanlaskennan osaajaa, joka suhtautuu numeroihin vakavasti ja ihmisiin lämpimästi.”

Tarjoamme sinulle

Tehtävä on vakituinen, kokoaikainen arkipäivätyö ja työpiste sijaitsee Helsingin Vallilassa Securitaksen päätoimitalossa. Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian kattavalla perehdytyksellä. Saat käyttöösi myös Securitaksen monipuoliset henkilöstöedut, joihin kuuluu mm. kouluttautumismahdollisuuksia, liikuntaetuja ja muuta virkistystoimintaa.

Emme edellytä sinulta jo vuosien kokemusta palkanlaskennasta, sillä meille on tärkeintä, että asenteesi on kohdallaan ja omaksut vaivatta uutta. Tavoitteemme on, että hallitset palkanlaskennan koko kaaren perehdytyksen jälkeen. Emme kuitenkaan jätä sinua perehdytyksen jälkeen yksin, vaan työsi tukena on aina koko palkkatiimimme ammattitaito.

Lisätiedot ja hakuohje

Voisitko sinä olla tositarkoituksella etsimämme palkanlaskennan konkari tai nousevaa tähti?

Tehtävästä kertoo mielellään lisää palkkahallinnon esimies Minna Levin: minna.levin@securitas.fi tai puh. 040 750 5482.

Toivomme että haet tehtävää lähettämällä hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta 11.3.2020 mennessä. Huomioithan, että toivomme hakemukset rekrytointijärjestelmämme kautta.