(Poistunut julkaisusta)

Palkanlaskija
Eltel Networks Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.2.2020

Etsimme nyt PALKANLASKIJAA (Payroll and Time Management Expert) Eltel Networksin palkkatiimiin Espoon Vallikallioon. Työsuhde on vuoden määräaikainen vanhempainvapaa sijaisuus.  

Olet osana Suomen palkanlaskentatiimiä jossa vastaat itsenäisesti oman vastuualueesi tuntipalkkaisten palkanlaskennasta, sekä siihen liittyvistä monipuolisista HR-töistä. Toimit palkkahallinnon asiantuntijana ja pidät siitä, että saat konsultoida ja opastaa eri tahoja ja toimia esimiesten tukena työsuhdeasioissa. Jos olet vasta palkanlaskentauraasi aloitteleva, koulutamme sinusta huippuammattilaisen.  

Tehtävässä menestyminen edellyttää: 

  • soveltuvaa kaupallista koulutusta (esim. merkonomi, tradenomi)  
  • työkokemusta palkanlaskijan tehtävistä tai kokemusta tarkkuutta vaativista töistä 
  •  numerotarkkuutta ja järjestelmällisyyttä 
  •  itsenäistä ja oma-aloitteista työotetta  
  • kykyä omaksua ja hyödyntää tehokkaasti uusia tietojärjestelmiä  
  • positiivista asennetta ja hyviä vuorovaikutustaitoja.  

Palkanlaskentaohjelma Personec W:n, IFS:n - erp ohjelman tai ajanhallintaohjelma Neptonin käyttökokemus luetaan eduksi. Sovellamme Sähköalan TES – Energia – ICT - Verkosto Työehtosopimuksia.  

Tarjoamme monipuoliset ja haasteelliset palkanlaskennan tehtävät sekä organisaation täyden tuen. Monipuolisen tehtävän myötä saat mahdollisuuden oppia uutta ja kehittää toimintatapojamme.

Tervetuloa todellisten tekijöiden maailmaan! 

Tunnistitko itsesi? Lähetä hakemuksesi pikaisesti, kuitenkin viimeistään 28.2.2020. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Liisa Lindfors p. 040-311 3471. Parhaiten Liisa on tavoitettavissa perjantaina 14.2.2020  klo 9:00-11:00 tai 21.2.2020 klo 13:00-15:00