(Poistunut julkaisusta)

PALKANLASKIJA
Kirkkohallitus / Kirkon palvelukeskus

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.2.2020

Haemme Kirkon palvelukeskuksen Oulun toimitoimipaikkaan toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen

Palkanlaskijaa

vastaamaan asiakkaidemme palkanlaskennasta suomeksi ja ruotsiksi. Palkanlaskijan tehtävässä hoidat asiakkaidemme palkanlaskentaa itsenäisesti osana palkanlaskennan tiimiä. Toivomme, että olet luonteeltasi positiivinen ja hyvillä vuorovaikutustaidoilla varustettu tiimipelaaja, jolla on kiinnostusta palkanlaskentajärjestelmän kehittämiseen sekä oman asiantuntijuuden kasvattamiseen toimintaympäristömme nopeasti muuttuvissa tilanteissa.

Tarjoamme vakinaisen työn viihtyisissä toimistotiloissa, perehdytyksen työhösi ja liukuvan työajan, jolloin voit sovittaa työn joustavasti elämäntilanteeseesi sopivaksi.

Palkanlaskennan tehtäviin kuuluu mm.:
- asiakkaiden perustietojen ylläpito, palkka-ajot, lakisääteiset tilitykset, raportointi,
viranomaisilmoitukset, tilastoinnit, vuosi-ilmoitukset ja palkkakirjanpito
- asiakaspalvelu
- oman prosessialueen kehittäminen

Edellytämme:
- innostuneisuutta uuden oppimiseen
- kykyä itsenäiseen työskentelyyn, kehittämistarpeiden tunnistamiseen ja vastuulliseen työotteeseen.
- asiakaslähtöistä ajattelua sekä kykyä hoitaa asiakassuhteita
- vuorovaikutus-, kommunikointi- ja ryhmätyötaitoja

Tehtävään valittavalta edellytämme soveltuvaa ammatillista koulutusta tai tutkintoa, sekä kokemusta erilaisista taloushallinnon, henkilöstöhallinnon ja/tai palkanlaskennan tehtävistä. Lisäksi edellytämme hyvää suomen ja ruotsin kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Jos pidät haasteista ja olet innostunut työskentelemään organisaatiossa, jossa on tekemisen meininki, hae meille töihin! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten toimi nopeasti.
Tehtävän alkamisajankohta on 1.4.2020 tai sopimuksen mukaan.

Palkkaus määräytyy Kirkon yleisen virka- ja työehtosopimuksen vaativuusryhmän 501 (peruspalkka 2225,64 €/kk) mukaan, minkä lisäksi maksetaan kokemuslisää, joka perustuu valitun henkilön työkokemukseen. Tehtävässä sovelletaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Hakemukset pyydämme 28.2.2020 klo 16 mennessä sähköisen rekrytointipalvelumme www.evl.fi/rekry kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa Kirkon palvelukeskuksen palvelupäällikkö Hanna Kokko, hanna.kokko(at)evl.fi p. 040 688 1428.