(Poistunut julkaisusta)

Palkanlaskija
Deloitte Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.1.2020
Haemme nyt vakituiseen työsuhteeseen Ruoholahden toimistollemme Palkanlaskijaa!

Tarjoamme Global Employer Services tiimissämme asiakkaillemme kansainväliseen ja kotimaiseen henkilöverotukseen, sosiaaliturva-asioihin, palkitsemiseen sekä palkkahallintoon liittyvivä palveluita.

Tehtävässäsi vastaat kokonaisvaltaisesti kansainvälisten asiakkaidemme palkanlaskennasta, palkkakirjanpidosta sekä viranomaisraportoinnista. Pääset osallistumaan myös prosessien kehittämiseen sekä työsuhdeasioiden neuvontaan. Tuemme asiakkaitamme monenlaisissa kysymyksissä heidän tarpeidensa mukaan.

Sinustako uusi deloittelainen?

Sovit loistavasti joukkoomme, mikäli sinulla on kyky tehdä töitä suunnitelmallisesti, itsenäisesti ja tarkasti sekä intoa kehittää monipuolisesti palkanlaskennan osaamistasi.

Viihdyt dynaamisessa asiantuntijaympäristössä, jossa työskentelet mielelläsi erilaisten yritysten kanssa. Sinulla on halua ja valmiuksia toimia osana tiimiä yhdessä tehden ja vastuuta kantaen.

Voit olla opintojesi loppuvaiheessa oleva alasta kiinnostunut tulevaisuuden palkanlaskennan asiantuntija tai jo muutaman vuoden työelämää nähnyt tekijä. Omaat jo ehkä kokemusta palkanlaskennasta, työlainsäädännöstä tai työehtosopimusten tulkinnasta tai haluat päästä oppimaan ja työskentelemään näiden asioiden parissa. Kommunikoit ja työskentelet sujuvasti suomeksi ja englanniksi. Käytämme työssämme erilaisia työkaluja, joten kiinnostus teknologiaan ja erilaisiin järjestelmiin katsotaan eduksi.

Meillä on mahdollisuus kasvaa

Etsit sitten monipuolista toimintaympäristöä, huippukollegoita tai uusia näkökulmia, meillä pääset osoittamaan taitojasi monipuolisesti.  Työ rakentuu asiantuntijoidemme vahvuuksien ympärille. Kulttuurissamme otetaan huomioon yksilöt ja panostetaan erityisesti palautteen antamiseen ja coachaamiseen kaikilla uratasoilla. Emme ainoastaan tarjoa toimivia ratkaisuja, vaan vaikutamme asiakkaisiimme, toisiimme ja yhteiskuntaamme positiivisesti. Pääset osaksi dynaamista kulttuuriamme, jossa tehdään töitä yhdessä pyrkien aina parhaaseen laatuun ja lopputulokseen. Deloitte tarjoaa sinulle rajattomat mahdollisuudet kasvaa, menestyä ja hyödyntää vahvuuksiasi.

Kiinnostuitko?

Haluamme kuulla sinusta lisää! Jätä hakemuksesi mahdollisimman pian, mutta viimeistään sunnuntaina 16.2.2020 ja liitä mukaan ansioluettelosi ja hakemuskirjeesi.

Heräsikö sinulla kysyttävää tehtävästä tai Deloittesta työnantajana? Global Employer Service –tiimimme vetäjä kertoo sinulle mielellään lisää. Eeva Hiulumäen tavoitat parhaiten 5.2. klo 10-11 ja ma 10.2. klo 13-14 numerosta 044 359 2990. Rekrytointiprosessia koskevat kysymykset voit osoittaa rekrytiimille osoitteeseen rekry@deloitte.fi

What impact will you make?

Kurkkaa arkeemme ja tutustu osaamiseemme @DeloitteFinland Facebookissa, Instagramissa, Twitterissä ja LinkedInissä sekä verkkosivuillamme www.deloitte.fi