(Poistunut julkaisusta)

Palkanlaskija
HKScan Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.1.2020

Maistiaisia meistä:

Palvelemme maailman vaativimpia asiakkaita ja kuluttajia ja teemme heidän elämästään maistuvampaa – nyt ja tulevaisuudessa. Onnistumme tavoitteessamme, kun takaamme korkean laadun ja vastuulliset toimintatavat kaikissa töissämme ja toimissamme. Olemme ylpeitä pohjoismaisista juuristamme ja periaatteistamme.

Osana työyhteisöämme tulet yli 7 000 kollegasta muodostuvan monikulttuurisen tiimin jäseneksi. Uskomme siihen, että pääset toteuttamaan yhteistä visiotamme parhaiten, kun johtamiskulttuurimme on inspiroiva ja välittävä. Tukemalla yksilön työuraa ja ammatillista kasvua sekä koko organisaation yhteistyötä luomme palkitsevan ja kehittyvän työympäristön.

Tehtäviisi kuuluu työntekijöiden palkanlaskentatehtäviä sekä työaikatietojen käsittely- ja laskentatehtäviä ja erilaisten selvitysten ja todistusten tekemistä. Työ sisältää myös opastusta ja neuvontatyötä. 

Odotamme sinulta:

  • hyviä MS Office-ohjelmien hallintaa
  • hyviä asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaitoja
  • oma-aloitteisuutta, aktiivisuutta, tarkkuutta ja huolellisuutta

Sinä voit odottaa meiltä:

Tarjoamme mielenkiintoisia ja haastavia tehtäviä herkullisten ja tunnettujen tuotemerkkien parissa. Työskentely meillä antaa sinulle arvokasta työkokemusta elintarviketeollisuudesta sekä kansainvälisessä yhtiössä toimimisesta, mikä tukee hyvin monien eri alojen opintoja. Uskomme pääsevämme parhaaseen tulokseen yhteistyöllä ja kannustavalla asenteella. Arvostamme osaamista ja tuoreita näkemyksiä, joita sinä voit tuoda mukanasi meille. Voimme oppia toisiltamme ja kasvaa yhdessä. HKScanilla työskennellessäsi sinut haastetaan ja sinä voit haastaa meidät.

Lisätietoja:

Aloitamme kesätyöntekijöiden haastattelut heti ja paikat täytetään sopivan henkilön löydyttyä.  

Kesätyöpaikkana HKScan on savuton. Rekrytointiprosessiimme kuuluu työhöntulotarkastus, joka saattaa sisältää huumausainetestauksen.  

Miten haen?

Hae kausi – ja kesätöihin maukkaan ruoan pariin täyttämällä työhakemuksesi osoitteessa www.hkscan.com/fi/ura/avoimet-tyopaikat  28.2.2020 mennessä.